Ο Διευθυντής Τροχαίας Κοζάνης  Σπύρος Διόγκαρης εφιστά την προσοχή στους οδηγούς που θα ταξιδέψουν εντός και εκτός των ορίων της Δημοτικής Ενότητας Κοζάνης και ενημερώνει ότι η Τροχαία ΠΕ Κοζάνης θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την διευκόλυνση των εκδρομέων τόσο στην Εγνατία Οδό όσο και σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο των ορίων δικαιοδοσίας της..

Τα μετρά αυτά αφορούν αυξημένη παρουσία τροχονόμων καθώς και κάθε είδους μηχανικού μέσου για την παρακολούθηση της υπερβολικής ταχύτητας, την υπερβολική κατανάλωση οινοπνεύματος και γενικά της κίνησης, βεβαιώνοντας οποιαδήποτε παράβαση που θα διαπιστωθεί, ειδικά σε περιοχές όπου θα υπάρξουν θρησκευτικές εκδηλώσεις, όπως στην Παναγία Μικροκάστρου και στην Παναγία της Κοζάνης η παρουσία των Τροχονόμων θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη καθώς και σε διασταυρώσεις για να αποφευχθεί ο κίνδυνος κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Η τροχαία Κοζάνης επισημαίνει θα είναι παρούσα αλλά οι εκδρομείς θα πρέπει  να επιδείξουν καλή οδική συμπεριφορά ώστε η έξοδος του Δεκαπενταύγουστου να κυλήσει χωρίς τροχαία ατυχήματα.

 

Κοινοποίηση...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page