Συνεδρίασε την Παρασκευή εκτάκτως η Δημοτική Κοινότητα Κοζάνης, επειτα από πρόσκληση της Διεύθυνσης Τοπικής οικονομικής ανάπτυξης – τμήμα εμπορικών δραστηριοτήτων, εν όψει του Νιάημερου που θα γίνει το χρονικό διάστημα από Κυριακή 02/10/2016 έως και Τρίτη 04/10/2016.

Μεταξύ των θεμάτων ήταν :

  1. Έγκριση του χώρου διεξαγωγής, όπου θα επιτραπεί η εγκατάσταση των ενδιαφερομένων μικροπωλητών, των καντινών , η εγκατάσταση και λειτουργία Λούνα Παρκ και χώρων εστίασης.
  2. Σχετικά με την εγκατάσταση Λούνα Παρκ, έγκριση ενοικίασης τμήματος του χώρου που απεικονίζεται στο συνημμένο τοπογραφικό διάγραμμα, για την εγκατάσταση και λειτουργία του. Ο πλειοδότης να χρησιμοποιήσει αυστηρά και αποκλειστικά τον χώρο για την λειτουργία του Λούνα Πάρκ.

Έπειτα και από σχετική ενημέρωση του αντιδημάρχου κ. Γιάννη Ιωαννίδη ο οποίος παρευρέθηκε στη συνεδρίαση, θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα σε περισσότερους εκθέτες να λάβουν μέρος. Όπως επίσης οι πάγκοι από 5μ. γίνονται 4μ  με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν περίπου 70 νέες θέσεις. Καθώς επίσης κι ότι μειώνεται η τιμή στα 360 ευρω για τις θέσεις Α και 455 ευρω για τις Β.

 

 

Κοινοποίηση...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page