Ανακοίνωση του Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ Δυτικής Μακεδονίας

2 Min Read

Ο Πρόεδρος Διονύσιος Κοτζαΐτσης, ο Γεν. Γραμματέας Αστέριος Καράτζιας και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ Δυτικής Μακεδονίας εύχονται στα μέλη, στις οικογένειες τους και στους απανταχού Έλληνες, Καλό Πάσχα – Καλή Ανάσταση, Υγεία – Ευημερία – Προκοπή.
Σύντομη επιστροφή από την Ανδριανούπολη Τουρκίας των στρατιωτικών μας στα σπίτια τους.
Σας ενημερώνουν ότι είναι το μοναδικό Σωματείο που με το υπ΄αριθ. 1049/4-11-17 έγγραφό του προς τον Πρωθυπουργό Κον Αλέξη Τσίπρα κατήγγειλε τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Τάσο Πετρόπουλο για ασυνέπεια λόγων και έργων, δεδομένου ότι είχε δεσμευτεί δημόσια για την επιστροφή των παράνομων κρατήσεων υπέρ κλάδου υγείας από 1-1-12 έως 30-6-16, ζητώντας την παρέμβασή του. Αυτή η καταγγελία είχε ως αποτέλεσμα την πληρωμή στις 29-11-17 των παρανόμων κρατήσεων. Ενώ η κ. Υπουργός Έφη Αχτσιόγλου είχε δηλώσει στα Μ.Μ.Ε. ότι λεφτά δεν υπάρχουν και η πληρωμή θα γίνει σε δύο δόσεις Ιανουάριο – Φεβρουάριο 2018. Το Δ.Σ. ευχαριστεί τον κ. Πρωθυπουργό εκφράζοντας την πλήρη ικανοποίηση. Ζητά εκ νέου την παρέμβασή του διότι ο κ. Υφυπουργός συνεχίζει το ήξεις-αφήξεις την παραπλανητική πολιτική. Όλοι οι ειδικοί δηλώνουν στα Μ.Μ.Ε. να γίνει άμεση επιστροφή των παράνομων και αχρεωστήτων κρατήσεων που έγιναν στην Επικουρική Σύνταξή μας, Ειδική Εισφορά Ν.3986/11, από 1-9-11 μέχρι σήμερα. Το Σωματείο μας με το υπ΄αριθ. 1053/8-2-18 έγγραφό του προς τον κ. Υφυπουργό Τάσο Πετρόπουλο ζητά την άμεση επιστροφή των αναδρομικών. Το θέμα των αιτήσεων τακτοποιήθηκε Νομικά, ονομαστικά για όλα τα μέλη μας. Αριθ. Πρωτ. Δικού μας Αιτήματος 1054/12-2-18. Αριθ. Πρωτ. Κατάθεσης ΕΤΕΑΕΠ 36940/20-2-18. Το Σωματείο μας διεκδικεί, απαιτεί, καταγγέλλει, επιλύει θέματα (προβλήματα). Δεν φωτογραφίζεται με Υπουργούς, Υφυπουργούς, Προέδρους Οργανισμών, για μια απλή πληροφόρηση, για άγρα μελών και για άλλους λόγους.
Κύριε Πρωθυπουργέ δώστε τέλος στην ταλαιπωρία των χιλιάδων συνταξιούχων, διότι αυτή δημιουργεί υπεραγανάκτηση με τις ανάλογες συνέπειες.

Ο Πρόεδρος

Διονύσιος Κοτζαΐτσης Ο Γεν. Γραμματέας