Οι Σύλλογοι Βοϊωτών, Γρεβενιωτών και Ηπειρωτών Κοζάνης (και αναφέρονται αλφαβητικά) ευχαριστούν τον Ο.Α.Π.Ν. Κοζάνης και την Πρόεδρο του, κυρία Φανή Φτάκα-Τσικριτζή, για την πρόσκληση συμμετοχής των χορευτικών τους ομάδων στις εκδηλώσεις της Κοζανίτικης αποκριάς.

Είμαστε Σύλλογοι που έχουν σαφή πολιτιστική και πολιτισμική ταυτότητα και φυσιογνωμία η οποία διατηρείται και διαφυλάσσεται άρρηκτα, μέσω των ποικίλων και στοχευμένων εκδηλώσεων του καθενός ξεχωριστά, δεκαετίες τώρα.

H λειτουργία των Συλλόγων μας, έχει ως σκοπό την διατήρηση και ανάδειξη της διαφορετικότητας της πολιτιστικής κληρονομιάς κάθε γεωγραφικής περιοχής.

Ως εκ τούτου, για την διαφύλαξη της μοναδικότητας, αποφασίσθηκε η μη συμμετοχή στις εκδηλώσεις της Κοζανίτικης Αποκριάς 2016 στις οποίες κληθήκαμε να συμμετάσχουμε, γιατί έχουμε διαφορετική άποψη για τον τρόπο παρουσίασης των χορών με την προτεινόμενη διάταξη σε παράλληλο πρόγραμμα και ως ενιαίο τμήμα.

Είμαστε πάντα ενεργοί, και στην διάθεση του Ο.Α.Π.Ν., για την συμμετοχή μας σε οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση ή δράση του οργανισμού.

Με Τιμή
Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΪΩΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ
«Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ»
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ
«Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ»
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

Κοινοποίηση...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page