Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει τους δημότες , ότι κατά την διάρκεια   του μήνα που διανύουμε (Ιούλιος 2016), παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις και ενημερώσεις που πραγματοποιήθηκαν, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στις κατά τόπους έδρες των Τοπικών Ενοτήτων , εκδηλώθηκαν αρκετές πυρκαγιές σε χορτολιβαδικές εκτάσεις στις Τοπικές Κοινότητες Λιβερών, Κερασιάς, Μεταμόρφωσης και Χρωμίου, ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η κύρια αιτία εκδήλωσής των είναι η ανθρώπινη αμέλεια, με όλες  τις πιθανές επιπτώσεις και τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν στην περιουσία ή την ζωή των πολιτών, καθώς και την καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος.

Παρακαλούμε τους δημότες και ιδιαίτερα τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις και οδηγίες των   αρμοδίων Υπηρεσιών και να μεριμνούν για την λήψη όλων των  βασικών προληπτικών   μέτρων, προκειμένου να αποτραπεί ο κίνδυνος  εκδήλωσης άλλων πυρκαγιών , που μπορεί να προκαλέσουν απρόβλεπτες και δυσάρεστες συνέπειες στο κοινωνικό σύνολο.

Κοινοποίηση...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page