Παρ` όλο που οι ένοχοι κατάλυσης της Δημοκρατίας και της κατάρρευσης των Δημόσιων δομών Υγείας στην Π.Ε. Κοζάνης, ανακαλύφθηκαν και αποπέμφθηκαν με την αστραπιαία

παρέμβαση της περιφερειακής αρχής και του κυβερνητικού βουλευτή και θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη για να λογοδοτήσουν για τις επαίσχυντες πράξεις τους, η κατάσταση στα νοσοκομεία παραμένει το ίδιο τραγική, όπως και πριν.

Οι περίπου είκοσι συνάδελφοι Γενικής Ιατρικής, οι οποίοι σημειωτέον καλύπτουν και τις ανάγκες των Π.Ι. και των Κ.Υ στα οποία υπηρετούν, που έχουν προσφερθεί εθελοντικά να καλύψουν εφημερικά τα δύο νοσοκομεία της περιοχής, καθώς και οι εντελλόμενοι Αγροτικοί Γιατροί, δεν αρκούν για να διασφαλίσουν την απρόσκοπτη λειτουργία ούτε των ΤΕΠ, πολύ περισσότερο εκείνη των παθολογικών κλινικών, αφού το γνωστικό τους αντικείμενο προσδιορίζεται στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.

Αντί, λοιπόν, για βαρύγδουπες επικοινωνιακές δηλώσεις και πράξεις εντυπωσιασμού, ας προσπαθήσουν, αρμόδιοι και αναρμόδιοι, να εστιάσουν στο πρόβλημα των Δημόσιων Δομών Υγείας στην Δυτική Μακεδονία, απαιτώντας λύσεις από το Υπουργείο Υγείας, μιας και είναι το μόνο αρμόδιο όργανο για να τις προσφέρει.

Αλλιώς, ας σιωπήσουν, αφήνοντας γιατρούς, νοσηλευτές, ασθενείς και τους συνοδούς να ανακυκλώνουν την μιζέρια του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Κοινοποίηση...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page