Το Δ.Σ. και τα μέλη του συλλόγου μας ευχαριστούν θερμά όσους φίλους και φίλες συνετέλεσαν στην επιτυχία των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Συγκεκριμένα από πλευράς Δήμου: την Πρόεδρο του Οργανισμού Αθλητισμού-Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης  (Ο.Α.Π.Ν. ) κ. Φανή Φτάκα, την Διευθύντρια κ. Φωτεινή Διάφα, την υπεύθυνη του τομέα Πολιτισμού κ. Γιάννα Βόμβα, την κ. Αντωνία Ζούνη, την κ. Άννα Κουφαλέξη, την κυρία Νικολέτα Διάφα και τα άλλα στελέχη του Οργανισμού, καθώς επίσης και τον κ. Έμο Σκοντράνι και τα μέλη του συνεργείου του, τον κύριο Βασίλη Βακρατσά και όλους τους άλλους τεχνικούς του Δήμου, που δούλεψαν και πάλι κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και ολοκλήρωσαν την προετοιμασία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Θερμές ευχαριστίες επίσης στην Πανδώρα και τον Αρχιμουσικό κ. Πάρη Καραχάλιο που πάντα δίνουν αυτό το ιδιαίτερο ηχόχρωμα στην Αποκριά μας.

Ευχαριστούμε επίσης την κάβα του κ. Γιάννη Χαντζάρα και το αρτοποιείο του κυρίου Μπάμπη Ασλανίδη για τα εξαιρετικά κιχιά του αλλά και για τις ζεστές λαγάνες που κέρασε στους επισκέπτες του Φανού τις πρωινές ώρες,

Στο Λάκκο έπαιξαν για πρώτη φορά τα παιδιά της ορχήστρας Κοζανίτικα Μπέντια και το Σάββατο και την Κυριακή της Αποκριάς και ομόρφυναν το Φανό.  Τους ευχαριστούμε πολύ!

Θα θέλαμε επιπλέον να ευχαριστήσουμε και τα σούπερ μάρκετ Γρηγοριάδη για τη γενναιόδωρη προσφορά τους σε κιμά. Έπιασαν τόπο τους ενημερώνουμε, για να μην ανησυχούν!

Ευχαριστούμε επίσης την επιχείρηση Happy Market Jumbo για την χορηγία του, που μας βοήθησε να βελτιώσουμε τη φιλοξενία που παρείχαμε στους επισκέπτες του Λάκκου, καθώς και τους φίλους Γιώργο Κουτσοσίμο και Ρούλα Ρεπανά για την προσφορά μπισκότων Παπαδοπούλου, καλοδεχούμενα κεράσματα για τα σχολεία που επισκέπτονταν το Στέκι μας αυτές τις μέρες.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους φίλους Κώστα Γεροκώστα, Ανθή Κωλέτση, Γιώργο Γελαδάρη που ομόρφυναν τις … «συνεδριάσεις» στο Στέκι και συνετέλεσαν τα μέγιστα στην ανύψωση του ηθικού των μελών.

Θερμές ευχαριστίες και στο Flash και στην κυρία Λίτσα Παλαμά που μας επισκέφτηκε με συνεργείο του καναλιού και παρουσίασε το έθιμο του Φανού μέσα από την ιστορία του Λάκκου στην εκπομπή Αποδράσεις, καθώς και στο West και τον κύριο Μιχάλη Πιτένη  που έστησε μια ακόμα πετυχημένη εκπομπή της σειράς “Πορεύεσθαι κατά Τέχνην”, με παλιές φωτογραφίες, σχόλια και αναμνήσεις.

Πολλές ευχαριστίες οφείλουμε στην ομάδα που οργάνωσε το Φανό του Πλαγιαρίου και συγκεκριμένα:  Τον Πρόεδρο της Κοινότητας το Λάκη το Μωραϊτη, που φρόντισε να στηθεί στον τόπο του το σωστό σκηνικό για την περίσταση και υπήρξε άψογος στο ρόλο του οικοδεσπότη. Τη Βέτα τη Γεωργιάδου, που έδωσε ψυχή, πόρους και εξοπλισμό για να τιμήσει τους ανθρώπους του Λάκκου με τον καλύτερο τρόπο. Τους δασκάλους, τις δασκάλες και τους γονείς των παιδιών του Σχολείου της Φύσης, που επί ώρες μαγείρευαν, έψηναν, κουβαλούσαν και σερβίριζαν, με κέφι, εξαιρετική διάθεση και το χαμόγελο στο στόμα και το χιούμορ στο λόγο. Τη Μαρία την Τσακίρη-Τιτέλη,  που ήταν  πανταχού παρούσα: από την διαχείριση του Event στο facebook  μέχρι δημόσιες σχέσεις, κι από κεράσματα καφέ μέχρι συγκέντρωση υλικού, κι από …χαρτοπετσέτες μέχρι επικοινωνία με τα ΜΜΕ. Και τέλος τον  Κώστα τον Τιτέλη, που ήταν η κινητήρια δύναμη σε όλη αυτή την πετυχημένη προσπάθεια, προσεγγίζοντας και αυτή την εκδήλωση με τη σοβαρότητα, την υπευθυνότητα και τις εμφανείς οργανωτικές ικανότητες  που τον διακρίνουν, λύνοντας ταυτόχρονα ένα σωρό προβλήματα με ψυχραιμία αλλά και την έμφυτη αίσθηση χιούμορ που τον διακρίνει.

Άμα αστόισάμι κι κάναν, να μας συμπαθάει γιατί ακόμα δεν … στέγνουσάμι απ’ τ’ σιαρσιάρου που μας ψόφσιν Σαββάτου κι Κυριακή!

 

Άιντι κι τ’ χρον!

 

Με θερμές ευχαριστίες

 

Το ΔΣ και τα μέλη του Συλλόγου

Λάκκος του Μάγγανη

Φωτογραφία: Αντρέας Τζήμος

Κοινοποίηση...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page