Δυστυχώς και η σημερινή ημέρα δεν ενδείκνυται για την προβολή των δύο ταινιών «Ο μετανάστης» (1917) και «Οι θάλασσες της Κίνας» (1935), κρίνοντας από τις παρούσες καιρικές συνθήκες. Προγραμματίζουμε  η πρώτη χειμερινή προβολή που θα γίνει στο Ολύμπιον, να είναι αυτή των δύο συγκεκριμένων ταινιών.

Ωστόσο ο καιρός προβλέπεται να μας επιτρέψει να πραγματοποιήσουμε την τελευταία καλοκαιρινή μας προβολή, αυτή της επιλογής του κοινού που προέκυψε από τις ψηφοφορίες όσων παρακολούθησαν τις προβολές του καλοκαιριού.

Και καθώς ισοψήφησαν οι ταινίες «Το κουρδιστό πορτοκάλι»(1971) και «Ωραία μου κυρία» (1964), θα προβάλλουμε το «Το κουρδιστό πορτοκάλι» την επόμενη Τετάρτη και θα εντάξουμε την «Ωραία μου κυρία» στις χειμερινές μας προβολές.

Σας περιμένουμε λοιπόν στην τελευταία μας καλοκαιρινή προβολή, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, στις 9.00 μ.μ. στην αυλή του Φιλοπρόοδου.

Κοινοποίηση...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page