Η μεγάλη επιτυχία των Γιώργου Βαλαρη και Στέλιου Παπαδόπουλου “Το Μήλο” επιστρέφει με περιοδεία σε όλη την Ελλάδα!! Mε τους Αντώνη Λουδάρο, Ναταλία Δραγούμη, τον Γιώργο Κωνσταντίνου    στο ρόλο της “Aρχόντισσας” πεθεράς… και τον Kώστα Βουτσά στο ρόλο της “Πολίτισσας” πεθεράς!

Πανελλαδική πρεμιέρα από την Πτολεμαΐδα στο θερινό θέατρο την Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 9.15 μ.μ.

Προπώληση εισιτηρίων Βιβλιοπωλείο «ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ»

Προπώληση 12€ – Άνεργοι – Φοιτητές- Άνω των 65 ετών 12€ – Ταμείο 15€

ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΓΑ

 

«ΤΟ ΜΗΛΟ», είναι μια ξεκαρδιστική κωμωδία που είιχε παρουσιαστεί με τεράστια καλλιτεχνική επιτυχία το 2011-12 σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και μια μικρή καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, με θέμα τις σημερινές σχέσεις ανδρών γυναικών. Ένα θέμα επίκαιρο όσο ποτέ με γέλιο, συγκίνηση, τρυφερότητα και πολλές ανατροπές. Ο Γιάννης (ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ), στην Αθήνα της κρίσης του σήμερα, είναι δημόσιος υπάλληλος και θα είναι ευχαριστημένος να γίνει υποδιευθυντής κάποια στιγμή –αν όχι σε δεκαπέντε χρόνια- αλλά πάνω απ’ όλα τον ενδιαφέρει η προσωπική του ζωή, και μια γυναίκα για «σπίτι». Η Σοφία (ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ) είναι φιλόδοξο και ανερχόμενο στέλεχος καναλιού, φανατική της show biz και θέλει να γίνει διευθύντρια κάποια στιγμή -αν όχι καναλάρχις- και σίγουρα δε θέλει αν παντρευτεί άμεσα εκτός κι αν έρθει στο δρόμο της ένας άντρας ψηλός, γυμνασμένος και επιτυχημένος!

Υπάρχει ποτέ περίπτωση όταν η τύχη τους φέρει κοντά, αυτοί οι δύο άνθρωποι να δαγκώσουν «το μήλο», να παντρευτούν, να κάνουν οικογένεια και να ευτυχήσουν; Και όταν τους συμβεί, πως θα αντιδράσουν; Ειδικά όταν έχουν δύο εκ διαμέτρου αντίθετες μανάδες, την «Πολίτισσα» πεθερά (ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΤΣΑ) και την «αρχόντισσα» πεθερά (ΓΙΩΡΓΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)

που θέλουν να ελέγχουν πλήρως τη ζωή τους , τις προσωπικές τους σχέσεις και θέλουν να τους δούν «παντρεμένους», όπως οι ίδιες θέλουν! Είπαμε ότι η ζωή έχει χιούμορ, αλλά τόσο τρελό πιά;
 

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο: Γιώργος Βάλαρης – Στέλιος Παπαδόπουλος

Σκηνοθεσία: Γιώργος Βάλαρης

Σκηνικά: Κων/νος Ζαμάνης

Eπιμέλεια κοστουμιών: Γιώργος Βάλαρης

Μουσική- ηχητική επιμέλεια: Νίκος Ραμός

Βοηθός σκηνοθέτη: Καλλιόπη Κοτζαηλία

Φωτογραφίες: Θωμάς Χρυσοχοίδης

 

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Γιάννης Χριστόπουλος

 

ΠΡΟΒΟΛΗ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Γκέλλυ Σαρηγιάννη, 6974063551

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κοινοποίηση...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page