Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κοζάνης μεταφέρθηκε στα νέα της γραφεία που βρίσκονται στο 2ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κοζάνης- Θεσσαλονίκης (στην αριστερή πλευρά κατά την έξοδο από την Κοζάνη).

Εκεί μετακόμισαν και στεγάζονται πλέον όλες οι υπηρεσίες της που μέχρι τώρα βρίσκονταν επί της οδού Ι. Μικρού 1 (ταμείο, λογιστήριο και οι διάφορες διευθύνσεις και υπηρεσίες της) και Ελ. Βενιζέλου 30 (τμήμα πελατείας τηλεθέρμανσης).

Τα νέα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Κ είναι έτοιμα για να υποδεχτούν και να εξυπηρετήσουν τους πολίτες από σήμερα Δευτέρα 25 Απριλίου 2016.

Τα τηλέφωνα της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. παραμένουν τα ίδια. Το τηλεφωνικό της κέντρο είναι το 2461051500 και το ΦΑΞ 2461051550.

Ίδια παραμένουν και τα τηλέφωνα εξυπηρέτησης πελατών της τηλεθέρμανσης, τα οποία είναι 2461024600 και 2461024006.

Tρόπο πληρωμής

Στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.) αλλά και σε συμβεβλημένες τράπεζες μπορούν οι πολίτες να εξοφλούν τους λογαριασμούς της Δ.Ε.Υ.Α.Κ., εκτός φυσικά των ταμείων της Δ.Ε.Υ.Α.Κ, τα οποία βρίσκονται στα νέα της γραφεία στο 2ο χλμ της Ε.Ο. Κοζάνης- Θεσσαλονίκης.

Οι τρόποι εξόφλησης των λογαριασμών είναι οι εξής:

 

ΤΑΜΕΙΑ (ΓΚΙΣΕ)

 1. Των ΕΛ.ΤΑ.
 2. Της Εθνικής Τράπεζας
 3. Της Τράπεζας Πειραιώς

 

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 1. Της Εθνικής Τράπεζας
 2. Της Τράπεζας Πειραιώς

 

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ (ebanking)

 1. Της Εθνικής Τράπεζας
 2. Της Τράπεζας Πειραιώς
 3. Της Eurobank

 

ΜΕ ΠΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ

 1. Της Εθνικής Τράπεζας
 2. Της Τράπεζας Πειραιώς
 3. Της Eurobank

 

Κωδικός ηλεκτρονικής πληρωμής

Όσοι από τους καταναλωτές της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. έχουν προχωρήσει σε κάποιο διακανονισμό παλαιότερων οφειλών μπορούν να τους πληρώνουν με τους παραπάνω τρόπους χρησιμοποιώντας το σχετικό κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής. Όσοι δεν γνωρίζουν ήδη αυτό τον κωδικό μπορούν να τον πληροφορηθούν απ΄ το τμήμα καταναλωτών της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2461051551

 

Κοινοποίηση...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page