“Λόγοι που δε σχετίζονται με τις επιλογές μου, εμποδίζουν την καταβολή της δόσης” έγραψε προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ο Βλαδίμηρος Καλογρίτσας, ζητώντας παράταση στο παιχνίδι-θρίλερ των τηλεοπτικών αδειών.

Τι μας λέτε, καλέ; Δηλαδή οι λόγοι  όλων ημών των υπολοίπων που δεν μπορούμε να καταβάλλουμε τις δόσεις -ξέρετε αυτές του ΕΝΦΙΑ- σχετίζονται με τις επιλογές μας;

Να σας πληροφορήσουμε, λοιπόν, ότι κι εμείς υφιστάμεθα bullying απο τις εισπρακτικές που μας καλημερίζουν καθημερινά, αλλά και το ύφος του τραπεζίτη που μας διαμηνύει ότι ούτε μπλοκ επιταγών δεν θα μας δώσει.

Αλλά δε βγαίνουμε να πούμε ότι απειλούμαστε, ούτε να αφήσουμε χρησμούς για μετά Χριστόν προφήτες περί παρεμπόδισης και κρίσεως, όταν έλθει η βασιλεία των ουρανών.

Ο τρόπος με τον οποίο μπήκε στο παιχνίδι ο Καλογρίτσας μαρτυρούσε απο την αρχή ότι “κάτι σάπιο υπήρχε στο βασίλειο της Δανιμαρκίας”. Οσμή που έγινε μπόχα στη συνέχεια, αν μάλιστα βάλει κάποιος στο κάδρο και τις δηλώσεις Σαββίδη.

Το σίγουρο είναι ότι το σπορ των τηλεοπτικών αδειών είναι μόνο για παιδιά της πιάτσας και η συνέχεια αναμένεται να επιβεβαιώσει ότι αυτό που ξεκίνησε το 1989 ως Φαρ Ουέστ κινδυνεύει πλέον να γίνει ένα τοπίο ρυθμισμένο στα πρότυπα της ρωσικής ολιγαρχίας με ολίγη απο Βορειοκορεάτικη προπαγάνδα.

 

Κοινοποίηση...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page