Μια ακόμη εξαιρετική συναυλία έδωσε την Παρασκευή το βράδυ, στη γεμάτη από κόσμο κεντρική πλατεία Κοζάνης, η Πανδώρα, με τραγούδια από καταξιωμένους Έλληνες μουσικούς. Μια συναυλία ιστορική, μπορεί να τη χαρακτηρίσει κανείς, καθώς ήταν η τελευταία του Πάρι Καραχάλιου από τη θέση του επικεφαλής της Φιλαρμονικής του Δήμου, καθώς η συγκεκριμένη θέση προκηρύχθηκε και σύντομα θα ανακοινωθεί το όνομα του διαδόχου. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως ήταν και η τελευταία φορά που είδαμε τον κ. Καραχάλιο με την Πανδώρα, καθώς έχει γίνει ήδη αποδεκτό το αίτημα του να ηγηθεί της Πανδώρας στη μεγάλη Χριστουγεννιάτική συναυλία ενώ η Πρόεδρος του ΟΑΠΝ Φάνη Φτάκα του ζήτησε να είναι και σε όσες παρελάσεις το επιθυμεί, αναφέροντας πως θα προτείνει στο ΔΣ του ΟΑΠΝ να γίνει Επίτιμος Πρόεδρος της Πανδώρας.

Ο κ. Καραχάλιος , πάντα σεμνός και μετρημένος αλλά και εμφανώς συγκινημένος , τόνισε πως «ήταν τιμή μου τόσο χρόνια, που ασχολούμαι με τη μπάντα, γιατί αγαπώ την πόλη και δούλεψα ώστε να ακουστεί όσο το δυνατόν καλύτερα το όνομα της. Έχουμε βγάλει αρκετά παιδιά σε μπάντες, ορχήστρες και χορωδίες και είμαι ενθουσιασμένος γιατί έκανα τη δουλειά μου, όπως ήθελα».

Ο Πάρις Καραχάλιος απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τον τρόπο αποχώρησης του δήλωσε πως «δεν φεύγω πικραμένος από την Πανδώρα .Στεναχωρήθηκα γιατί ήμουν τόσο μαθημένος, που δεν το πήρα καλά στην αρχή».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης ανέφερε πως «η Πανδώρα και ο Πάρις Καραχάλιος έχουν σημαδεύσει  την ιστορία της Κοζάνης. Πρόθεση μας είναι η Πανδώρα να υπάρχει και τα επόμενα 100 χρόνια με σημαντικές επιτυχίες. Η Πανδώρα τιμά την Κοζάνη και αυτό πρέπει να κάνει και η πόλη προς την Πανδώρα. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τους μουσικούς που  συμμετέχουν στην Πανδώρα αλλά και τον Πάρι Καραχάλιο για όσα έχουν προσφέρει».

Κοινοποίηση...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page