Στο κοβεντάρειο συνεχίστηκε το απόγευμα η 1η μέρα της Γιορτής Πολυγλωσσίας του Δήμου Κοζάνης με την παρουσίαση εκπαιδευτικών προγραμμάτων πολυγλωσσίας από το 11ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κρόκου, το 14o Νηπιαγωγείο Κοζάνης, το 13o Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης, το Νηπιαγωγείο Πρωτοχωρίου & τη Χορωδία Νηπίων Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, υποστηριζόμενες από παράλληλες πολυγλωσσικές δράσεις από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πλατάνια, το Ελεύθερο σχολείο της Άρσης, το Δημοτικό Σχολείο Βελβεντού, το Τμήμα Κοσμήματος του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Κοζάνης, τους αλλόγλωσσους φοιτητές του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας μας έφεραν σε επαφή με γλώσσες πιο μακρινές και ασυνήθιστες (ινδικά, αραβικά, πομακικά κ.α). Εκτός των άλλων γλωσσών υπήρχε και μια ξεχωριστή παρουσίαση των γκρεκάνικων της Κάτω Ιταλίας.

Τέλος οι εκδηλώσεις υποστηρίχθηκαν μουσικά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο των Μακεδνών, αλλόγλωσσους τραγουδιστές και το Σύνολο Κρουστών Ενηλίκων του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης.

Κοινοποίηση...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page