Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης οι οποίες συνεχίστηκαν για ένατη χρονιά με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.

Ο άστατος καιρός και οι χαμηλές θερμοκρασίες δυστυχώς δεν επέτρεψαν την συνεχόμενη ροή των εκδηλώσεων  οι οποίες ξεκίνησαν την Τρίτη 23 Αυγούστου 2016 με Εσπερινό και Αρτοκλασία στο εξωκλήσι που βρίσκεται στην είσοδο του Πάρκου Ηπειρωτών για να ολοκληρωθεί το θρησκευτικό μέρος τους με την Θεία Λειτουργία που έλαβε χώρα την Τετάρτη, ανήμερα της εορτής του Αγίου.

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν το Σάββατο 27 Αυγούστου με το  Παραδοσιακό Πανηγύρι  στο οποίο συμμετείχαν αρκετοί συμπολίτες μας οι οποίοι είχαν την μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν ένα διαφορετικό πανηγύρι με την ορχήστρα του Κώστα Βέρδη να βρίσκεται από την αρχή του χορού στο κέντρο του χώρου και να καθοδηγεί,  με τα τραγούδια της και τους σκοπούς, το κοινό σε ένα ξεχωριστό γλέντι μέχρι πρωίας.

Έχοντας ως μεγάλη απουσία τον «χαμογελαστό Κώστα» όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Φώτη Ρέντζιο και παρά το αρχικό μούδιασμα  κυρίως των μελών του Συλλόγου ο κόσμος συμμετείχε στην εκδήλωση δίνοντας το δικό του παρόν στηρίζοντας τις προσπάθειες του Συλλόγου.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν την επόμενη ημέρα με λαϊκή βραδιά, με το  μουσικό σχήμα της Κοζάνης «Οι Λαϊκοί».

 

Εκ  του  Διοικητικού   Συμβουλίου

του Συλλόγου Ηπειρωτών

Κοινοποίηση...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page