Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων των φοιτητικών εκλογών στα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα της Δυτικής Μακεδονίας. Σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα η αποχή αναδεικνύεται νικήτρια και σε αυτές τις εκλογές. Αναλυτικά:

Στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και στη Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΔΟ) η παράταξη της ΔΑΠ ΝΔΦΚ αναδείχθηκε πρώτη με 249 ψήφους και καταλαμβάνει 6 έδρες έναντι της ΠΚΣ η οποία έλαβε 65 ψήφους και καταλαμβάνει 1 έδρα. Στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας η παράταξη της ΔΑΠ ΝΔΦΚ «σάρωσε» και κατέλαβε όλες τις έδρες αφού έλαβε 255 ψήφους (7 έδρες) έναντι της ΠΚΣ η οποία έλαβε 11 ψήφους.

Στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών νικήτρια παράταξη αναδείχθηκε η ΠΑΣΠ η οποία έλαβε 62 ψήφους και καταλαμβάνει 3 έδρες. Ακολουθεί η ΠΚΣ με 31 ψήφους και 2 έδρες, και από 1 έδρα καταλαμβάνουν οι παρατάξεις ΕΑΚ και ΔΑΠ ΝΔΦΚ οι οποίες έλαβαν 28 και 14 ψήφους αντίστοιχα. Στο τμήμα Μηχανικών Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής πρώτη παράταξη αναδείχθηκε η ΔΑΠ ΝΔΦΚ με 55 ψήφους και 2 έδρες και ακολουθούν η ΠΚΣ με 38 ψήφους και 1 έδρα, η παράταξη των Ανεξάρτητων με 32 ψήφους και 1 έδρα και ΠΑΣΠ με 23 ψήφους και 1 έδρα.

Σωκράτης Μουτίδης

Κοινοποίηση...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page