Ξεκίνησαν την 1η Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στα τμήματα της Music Art Νέο Ωδείο Κοζάνης που λειτουργεί για 5η χρονιά, έχοντας στο ενεργητικό της πολλές και αξιόλογες συναυλίες απο μαθητές και καθηγητές.

“Η αγάπη του κόσμου μας βοηθά, μας στηρίζει και μας ενθαρρύνει να προχωρήσουμε ακόμα πιο πολύ” λέει ο Στέλιος Καραγιαννίδης, υπεύθυνος σπουδών.

Τα όργανα που διδάσκονται είναι όλα τα όργανα της συμφωνικής ορχήστρας, κιθάρα, ακορντεόν, πνευστά, έγχορδα. Στα θεωρητικά γίνονται όλα τα ανώτερα θεωρητικά μέχρι και τη σύνθεση. Το επίπεδο ειναι υψηλό και οι μαθητές μένουν ικανοποιημένοι, καθώς το πρόγραμμα προσαρμόζεται στον  κάθε μαθητή.

Φέτος το σύγχρονο ωδείο δημιουργεί δυο νέα τμήματα για παιδιά, αυτό της μουσικοκινητικής αγωγής για παιδιά 3-4 χρονών και αυτό του ομαδικού τραγουδιού απο γ’ δημοτικού ως  β’ γυμνασίου.

“Όταν το παιδί είναι να ξεκινήσει όργανο το περνάμε από όλα τα τμήματα για να δει το κάθε όργανο και να καταλάβουμε ποια είναι η κλίση του. Τα θεωρητικά είναι κοινά και μένει η επιλογή του οργάνου που γίνεται πολύ γρήγορα” τονίζει ο κ. Καραγιαννίδης.

Τα μαθήματα ξεκινούν στις 15 Σεπτεμβίου και με την εγγραφή ο κάθε μαθητής ξέρει και το ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων.

ΕΝΤΥΠΟ_ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣcolor

Κοινοποίηση...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page