Σε μια από τις πιο όμορφες προβολές έμελε να εξελιχθεί αυτή των Πραμάντων για το Φεστιβάλ Θερινού Σινεμά του Συλλόγου Προσηλιωτών. Οι καρέκλες γέμισαν και σειρά είχαν τα πετρόκτιστα πεζούλια του Δημοτικού Σχολείου του χωριού. Θεατές όλων των ηλικιών παρακολούθησαν βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους του 38ου Φεστιβάλ Δράμας με το φεγγάρι λίγο μετά τα μισά των προβολών να ξεπροβάλλει πίσω από τη Στρογγούλα δίνοντας μια ακόμα ωραία νότα στη βραδιά. Αίσθηση προκάλεσε το ντοκιμαντέρ «Παλίρροιες-Το παραμύθι της θάλασσας» αλλά και το «Inner Land» που… «ανατρίχιασε»  το κοινό!

Το ταξίδι του Φεστιβάλ συνεχίζεται αύριο Σάββατο 20 Αυγούστου στα Πεστά του Δήμου Δωδώνης στις 9 το βράδυ. Οι προβολές του 6ου Φεστιβάλ Θερινού Σινεμά πλησιάζουν το λεκανοπέδιο με τα Πεστά και τον επόμενο σταθμό του Φεστιβάλ τα Πλαίσια να αποτελούν τους κοντινούς προορισμούς από τη πόλη των Ιωαννίνων για τους σινεφίλ.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις ταινίες στο www.prosilio.org

 

Κοινοποίηση...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page