Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης η συναυλία αλληλεγγύης που διοργάνωσε ο Φανός τ΄Αι Δημήτρη «Τα παρταλόπουλα», με στόχο την οικονομική στήριξη του συμπολίτη μας Αντώνη, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Στην συναυλία  συμμετείχαν μουσικοί της ευρύτερης περιοχής που τραγούδησαν  αφιλοκερδώς.

Μιλώντας  η αδελφή του 35χρονου Αντώνη, η κ. Άννα Γκιούρκα, τόνισε ότι είναι άμεση η ανάγκη ιατρικής φροντίδας και η μεταφορά του σε εξειδικευμένο νοσοκομείο καθώς πάσχει από διαβήτη και είναι ινσουλινο-εξαρτώμενος, ενώ έχει χάσει την όραση του από το αριστερό του μάτι από διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια και κινδυνεύει να χάσει το πόδι του.

Ο Αντώνης σήμερα με ποσοστό αναπηρίας 74% αντιμετωπίζει προβλήματα και με το νευρικό του σύστημα, λόγω της ασθένειας, ενώ λόγω των οικονομικών προβλημάτων τα δυο αδέλφια δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις καθημερινές υποχρεώσεις ούτε και στις ανάγκες της θεραπείας.

 

 

Κοινοποίηση...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page