Στον ΕΛΓΑ βρέθηκε αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016 αποτελούμενη από το γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κοζάνης Παντελή Αποστολίδη, το μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ Πάρι Κουκουλόπουλο και στελέχη της Ομάδας Αγροτικού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον προϊστάμενο του υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Δυτικής Μακεδονίας κ Γιώργο Βρόντζο και γεωπόνους-στελέχη του Οργανισμού η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ ενημερώθηκε αναλυτικά για τα προβλήματα που συσσωρεύονται στους αγρότες της περιοχής από την προτεινόμενη αδυναμία πραγματοποίησης αυτοψιών σε αγροζημίες από την αρχή του έτους.

 

Συνολικά στη Δυτική Μακεδονία εκκρεμούν αυτοψίες σε 1774 δηλώσεις αγροζημιών

Γρεβενά   251

Καστοριά 556

Κοζάνη     583

Φλώρινα   384

 

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ ενημέρωσε τα στελέχη του ΕΛΓΑ για την πρόταση του ΠΑΣΟΚ που κατατέθηκε και με τη μορφή τροπολογίας και επιλύει το πρόβλημα χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση του προϋπολογισμού.

 

Κοινή τέλος υπήρξε η διαπίστωση ότι η «λύση» που έδωσε πρόσφατα η Κυβέρνηση απλά διαιωνίζει το πρόβλημα και την ταλαιπωρία των παραγωγών.

 

Το ΠΑΣΟΚ στέκεται όπως πάντα δίπλα στην αγροτιά μας και νιώθει τον αγώνα, την αγωνία, αλλά και την οργή της από τα εξοντωτικά φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και θα παλέψει με συνέπεια μαζί με τους αγρότες για να μην περάσει η διάλυση του παραγωγικού ιστού της χώρας που ακάθεκτη προωθεί η Κυβέρνηση του ψεύδους και της απάτης, για να ανθίσει ζωή στην ύπαιθρο.

 

Οι αγρότες μας δεν είναι πολίτες β’ κατηγορίας, όπως τους συμπεριφέρεται η Κυβέρνηση, αλλά μεγάλη ελπίδα για την παραγωγική μας ανασυγκρότηση.

Κοινοποίηση...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page