Στην Κοζάνη θα είναι την Παρασκευή ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Ο κ. Πολάκης θα βρεθεί στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής στο νέο κτίριο του ΕΚΑΒ στην Κοζάνη, όπου και θα  παραδοθούν τα 14 καινούργια ασθενοφόρα που θα καλύψουν τις ανάγκες του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας.

Παρών στην εκδήλωση θα είναι και ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Κώστας Καρακατσιανόπουλος.

Η επίσκεψη του Π. Πολάκη αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς εκκρεμεί απο τον περσινό Δεκέμβρη. Μετά από αλλεπάλληλες αναβολές, ο κ. Πολάκης θα βρίσκεται στη Δυτική Μακεδονία για να συζητήσει απο κοντά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της υγείας.

Να σημειωθεί ότι το νέο κτίριο του ΕΚΑΒ που θα επισκεφθεί ο κ. Πολάκης έγινε σε οικόπεδο που παραχωρήθηκε από το Δήμο Κοζάνης και εντάχθηκε στο Ε.Π. «Μακεδονίας – Θράκης 2007−2013», ενώ συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α) και από Εθνικούς πόρους.

Η ολοκλήρωση της κτιριακής υποδομής  και η μεταφορά από το ημιυπόγειο του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ» σε ένα σύγχρονο κτίριο που καλύπτει τις λειτουργικές ανάγκες του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας ήταν ένα πάγιο αίτημα διοίκησης και εργαζομένων. Το ίδιο ισχύει και για τα 14 σύγχρονα ασθενοφόρα που θα ενταχθούν στον ελλιπή και προβληματικό στόλο.

Σήμερα παραδόθηκαν τα πρώτα έξι ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ.

 

Κοινοποίηση...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page