Στην Κοζάνη βρίσκεται ο επικεφαλής Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος σε λίγο θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στο Κοβεντάρειο. Το μεσημέρι παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Ο κ. Λαφαζανης τονισε πως η Κυβερνηση βαζει ταφοπλακα στη ΔΕΗ και πως θα ειναι αναγκασμενη να παρεδωσει το 50% των πελατων της σε ιδιωτικα συμφεροντα και δεν θα εχει μελλον θα ειναι «ζωντανο πτωμα» οπως χαρακτηριστικα ειπε.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ Κοζάνης  ο κ. Λαφαζάνης τόνισε ότι «η ΔΕΗ  θα καταντήσει ζωντανό πτώμα» με τα όσα δρομολογούνται λόγω των μνημονιακών δεσμεύσεων που ανέλαβε η Κυβέρνηση για την ιδιωτικοποίηση της, ενώ σοβαρά προβλήματα θα δημιουργηθούν και για τους συνεταιρισμούς, αφού όπως υποστήριξε μετά την συνάντηση του με εκπροσώπους αγροτικών συλλόγων και συνεταιρισμών,«το νέο νομοθετικό πλαίσιο και η κατάργηση της αναγκαστικότητας των συνεταιρισμών, όπως αυτός των Κροκοπαραγωγών Κοζάνης, θα αφανίσει ιδιαίτερα τους μικρούς και μεσαίους αγρότες-παραγωγούς».

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στην Κοζάνη, ο Πρόεδρος τηςΛαϊκής Ενότητας ζήτησε την ακύρωση των μνημονίων, την άμεση έξοδο από την ευρωζώνη και την συγκρότηση εθνικού νομίσματος, ενώ χωρίς να κάνει ειδική αναφορά στο ενδεχόμενο εκλογών, ανέφερε ότι «θα έχουμε γρήγορα πολιτικές εξελίξεις» και υπογράμμισε ότι «οι 153 κυβερνητικοί βουλευτές δεν φτάνουν για να κόψουν την οργή των πολιτών».

Κοινοποίηση...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page