Προχωρούν  με εντατικούς ρυθμούς  οι προετοιμασίες για την εμποροπανήγυρη ,»Νιάημερος», που γίνεται παραδοσιακά  την πρώτη Τρίτη του Οκτωβρίου. Όπως ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Ιωαννίδης έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η κατασκευή του στεγασμένου τμήματος του Νιάημερου και Παρασκευή και Σάββατο θα ξεκινήσουν οι εκθέτες να στήνουν τους πάγκους τους. Να σημειώσουμε εδώ πως η κάθε θέση φέτος θα έχει μήκος 4 μέτρων αντί για 5 ώστε να αυξηθεί η διαθεσιμότητα.

«Η προσέλευση είναι πολύ ικανοποιητική καθώς σε 3 μέρες σχεδόν νοικιάσαμε όλες τις θέσεις εκθετών, οι οποίες φέτος ήταν αυξημένες. Πάντως παρά το γεγονός πως αυξήσαμε τις θέσεις δεν θα μπορέσουμε και πάλι να ικανοποιήσουμε τη ζήτηση που υπάρχει».

Να αναφέρουμε επίσης πως σύμφωνα με τον κ. Ιωαννίδη στο φετινό Νιάημερο θα συμμετέχουν ΚΟΙΝΣΕΠ αλλά και βιοτεχνίες με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά νέα προϊόντα.

Κοινοποίηση...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page