Παέγια Κοζανίτισσα …

2 Min Read

Έχοντας πριν κάποια χρόνια τελειώσει το φαγητό μας στη γνωστή ψαροταβέρνα της πόλης όπως συνήθως λέμε, πιάνουμε την κουβέντα με τον αγαπητό σε όλους ιδιοκτήτη, που πάντα γεμάτος αγωνία μας ρωτά αν μείναμε ευχαριστημένοι /
«Όλα καλά ήταν λοιπόν,
αλλά να’χαμε για ποικιλία και … μια Παέγια θα ήταν ιδανικά  ! «
Αυτό το αστείο και τα πειράγματα για την Παέγια Κοζανίτισσα συνεχίζονται από τότε μέχρι σήμερα, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα μπορούμε να απολαμβάνουμε ένα ακόμη πιάτο στις εξόδους μας για φαγητό …
_________________
Η Άλλη Όψη:
Κάθε επαγγελματίας οφείλει να καινοτομεί σταδιακά, χωρίς φυσικά να χάνει την επαγγελματική του βάση του, στηριζόμενος πάνω στην ίδια φιλοσοφία που πρέπει να έχει για τη δουλειά του:
Μεράκι, καλή ποιότητα, φιλικό περιβάλλον και λογικές τιμές !
Από την άλλη, εμείς οι πελάτες τι κάνουμε τελικά για να υποστηρίξουμε αυτές τις βελτιώσεις;
Μένουμε στα παλιά, τα κλασσικά, τα σίγουρα & τα ασφαλή;
Μένουμε σε ότι παραδοσιακά μάθαμε, ενώ ταυτόχρονα τρομάζουμε στην ιδέα του νέου ή του ανατρεπτικού;
Δοκιμάζουμε την Παέγια Κοζανίτισσα ή επιμένουμε στο γαύρο τηγανητό & τη σαρδέλα στα κάρβουνα;
Όλοι μας πρέπει να τολμούμε να βγούμε προς τα έξω με ένα νέο ανανεωμένο προϊόν της δουλειάς μας /
Να προτείνουμε τη δική μας «Παέγια» /
Να δοκιμάσουμε τις αντιδράσεις και τα βλέμματα των πελατών & των συνεργατών μας, να δοκιμάσουμε να ανοίξουμε τις προοπτικές μας /
Όταν όλοι τολμήσουμε και σπρώξουμε τις δυνατότητες που κρύβουμε μέσα μας στο φως,
τότε θα κάνουμε την υπέρβαση από το καλό, ή το πολύ καλό στο άριστο /
Θα μειώσουμε αποστάσεις /
Θα σπάσουμε αγκυλώσεις /
Θα σταματήσουμε τη ρουτίνα /
Θα αδράξουμε τέλος τη μέρα /
Για μας, για τους γύρω μας, για την πόλη και τα παιδιά της …

(αφιερωμένο στο Ζήση με τα καρώ πουκάμισα, ένα από τα καλύτερα καλά παιδιά της πόλης …)

Μοιραστείτε την είδηση