Το νέο Αρχιμουσικό της Πανδώρας Νικόλαο Χρυσοχόου παρουσίασε το μεσημέρι της Δευτέρας  η Πρόεδρος του ΟΑΠΝ Φανή Φτάκα – Τσικριτζή, παρουσία του μακροβιότερου Αρχιμουσικού Πάρι Καραχάλιου.

Η κα Φτάκα αρχικά  τίμησε τον κ. Καραχάλιο για την τεράστια προσφορά του με αναμνηστική πλακέτα.  Η κα Φτάκα ευχαρίστησε τον κ. Καραχάλιο για μια ιστορική, όπως την αποκάλεσε, πορεία  του στην Πανδώρα και στον πολιτισμό της Κοζάνης.Ο κ. Καραχάλιος εμφανώς συγκινημένος δήλωσε πως «εγώ απλά τη δουλειά μου έκανα για τους κατοίκους της πόλης, που υπεραγαπώ και με τη μουσική να νιώθουν καλύτερα».

H  Πρόεδρος του ΟΑΠΝ παρουσίασε τον κ. Χρυσοχόου λέγοντας πως εκφράζει τη νέα γενιά μουσικών, με ένα πλούσιο βιογραφικό και με μεγάλη εμπειρία στις φιλαρμονικές. «Θεωρούμε πως έχει όλα τα στοιχεία για μια ομαλή διαδοχή».

Στη συνέχεια ο λόγος πέρασε στο νέο αρχιμουσικό Νικόλαο Χρυσοχόου, ο οποίος σημείωσε πως θέλει τον κ. Καραχάλιο δίπλα του στη επόμενη μέρα της Πανδώρας. «Εχω γνώση της τεράστιας πολιτιστικής  κληρονομιάς, που λαμβάνω. Το ρεπερτόριο της Πανδώρας πρέπει να συνεχίσει και να προστεθούν σε αυτό  κομμάτια του δικού ρεπερτορίου γραμμένα ειδικά για ορχήστρες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Κοινοποίηση...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page