Η Διοίκηση της Εταιρείας, κατόπιν των συκοφαντικών σχολίων που δέχθηκε από καταναλωτές του Δ.Δ. Νεάπολης για την ποιότητα του νερού και συγκεκριμένα, ότι το νερό έχει χρώμα πράσινο, βεβαιώνουμε και αποδεικνύουμε ότι:

Το νερό που φεύγει από τις εγκαταστάσεις του ταχυδιυλιστηρίου μας είναι πεντακάθαρο και διαυγές σε τέτοιο βαθμό, που καθιστούν τις ανυπόστατες κατηγορίες και ισχυρισμούς των συγκεκριμένων καταναλωτών, πηγή δυσφήμισης της εταιρείας μας, της Δ.Ε.Υ.Α.Β. αλλά και της Δημοτικής Αρχής.

Η Εταιρεία μας το τελευταίο διάστημα όπως ήδη είναι γνωστό έχει προχωρήσει σε καθαρισμό, απολύμανση, βάψιμο των κλινών διήθησης και αντικατάσταση της χαλαζιακής άμμου σε αυτές και συνεπώς το νερό πλέον φιλτράρεται με τον αρτιότερο τρόπο.

Η Εταιρεία από την πλευρά της θα ακολουθήσει όλες τις νόμιμες και νομικές ενέργειες που απαιτούνται για την εξάλειψη τέτοιων ισχυρισμών από οπουδήποτε και αν προέρχονται.

 

Το Δ.Σ. της ΔΥ.ΠΡΑ. Α.Ε.

Κοινοποίηση...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page