Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες προετοιμασίας του κλειστού στην Κοζάνη, το οποίο θα φιλοξενήσει το 1ο τουρνουά του World League (17/18/19 Ιουνίου 2016).

Πιο συγκεκριμένα, με απόφαση του Δημάρχου κ. Λευτέρη Ιωαννίδη συγκροτήθηκε τετραμελής επιτροπή προκειμένου να «τρέξει» τις απαραίτητες ενέργειες και εργασίες προετοιμασίας του κλειστού γηπέδου στη Λευκόβρυση. Στην επιτροπή αυτή συμμετέχουν οι κ.κ. Γιάννης Ιωαννίδης Αντιδήμαρχος, Θύμιος Ζαγάρας Αντιδήμαρχος, Νίκος Πλεξίδας μέλος Δ.Σ. του ΟΑΠΝ και Σάκης Καραγκιόζης μέλος του ΟΑΠΝ.

Μάλιστα, με δύο εκ των μελών της επιτροπής, τους κ.κ. Γιάννη Ιωαννίδη και Νίκο Πλεξίδα, είχε συνάντηση τη Δευτέρα 2 Μαϊου 2016, ο εκπρόσωπος της ΕΣΠΕΜ και Πρόεδρος του Γ.Σ.Κοζάνης κ. Δημήτρης Παφίλης, όπου συζητήθηκαν διεξοδικά και προγραμματίστηκαν συγκεκριμένες εργασίες στο χώρο, ώστε να ολοκληρωθούν άμεσα.
Οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής διαβεβαίωσαν ότι όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους για τη γιορτή του World League στη Κοζάνη.

www.volleyball.gr

 

Κοινοποίηση...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page