Πολιτική συγκέντρωση πραγματοποίησε  η παράταξη»Ενότητα»,  στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης.

Το μέλλον του τόπου, οι εξελίξεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον Δήμο Κοζάνης αποτέλεσαν τα θέματα συζήτησης, προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων.

«Συμπληρώνονται στο τέλος του μήνα 19 μήνες από την έναρξη διακυβέρνησης από τη νέα δημοτική αρχή. Ένας χρόνος ικανός για να δει κανείς τη πορεία της δημοτικής αρχής, να βγάλει συμπεράσματα και να κάνει τις κρίσεις του. Η περίοδος συμπίπτει με την όξυνση της ύφεσης στην περιοχή μας. Το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα δυσμενείς εξελίξεις στο προσφυγικό, στα ζητήματα της υγείας στην περιοχή, στο ζήτημα της ενέργειας που αναδεικνύεται άκαιρα και με άκομψο τρόπο από το Δήμαρχο για άλλη μια φορά, αναδεικνύουν τη στρεβλή πορεία και την έλλειψη οράματος της δημοτικής αρχής» ανέφερε ο επικεφαλής της «Ενότητας» Λάζαρος Μαλούτας.

Ο κ. Μαλούτας πρόσθεσε πως το «ζήτημα της ανάπτυξης της περιοχής μας αφορά όλους. Εάν η περιοχή μας υποβαθμιστεί, χάνονται δουλειές, απαξιώνονται οι επενδύσεις. Όλοι μας πρέπει να δραστηριοποιηθούμε και να βγούμε μπροστά διεκδικώντας αυτό που αξίζουμε ως περιοχή».

 

Κοινοποίηση...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page