Ψήφισμα συμπαράσταση προς το Σωματείο Καθαριστριών Δημόσιων Σχολείων

1 Min Read

Tα παρακάτω συνδικάτα – σωματεία εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στα δίκαια αιτήματα των καθαριστριών των σχολείων. Συμπαραστέκεται στον αγώνα τους για την άμεση ανανέωση των συμβάσεων τους, για μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου, για μόνιμη και σταθερή δουλειά.

Παλεύουμε μαζί τους και διεκδικούμε από την κυβέρνηση να λύσει άμεσα το πρόβλημα, να πιάσουν όλοι τους μόνιμη δουλειά, να έχουν όλοι πλήρη μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Η εργασία τους να θεωρείται βαριά και ανθυγιεινή άρα και η ασφάλιση τους, να καταβάλλονται οι μισθοί τους κάθε μήνα και να αποδοθούν τα δεδουλευμένα για όσους παραμένουν απλήρωτοι.

Να μη δοθεί ούτε ένα ευρώ από τη τσέπη των γονιών και των εκπαιδευτικών για την καθαριότητα των σχολείων.

Η λαϊκή απαίτηση να έχουμε καθαρά σχολεία, σύγχρονο και υγιεινό εργασιακό περιβάλλον, αφορά τους εκπαιδευτικούς, μαθητές, γονείς και καθαρίστριες, είναι κοινή υπόθεση όπως είναι κοινός και ο αγώνας.

Όλοι μαζί στον αγώνα! Όλοι μαζί στο δρόμο της ανατροπής!

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (Σ.Ε.Ε.Ε.Ν)

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΟΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΡΓΑΤΡΙΩΝ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ