Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει η Τ.Κ. Χρωμίου του Δήμου Κοζάνης, όπως παρουσιάστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, από τον Πρόεδρο Βαγγέλη Γαμβρέλα. Συγκεκριμένα οι 82 ψυχές, που μένουν στο Χρώμιο δεν «πιάνουν» τηλεοπτικό σήμα από τότε που ξεκίνησε η DIGEA, δεν έχουν παροχή ίντερνετ, ενω από 1-1-2016 δεν εξυπηρετούνται από τοπική συγκοινωνία. Στο Χρώμιο δραστηριοποιούνται μάλιστα 7-8 επιχειρήσεις, που αδυνατούν να συνεχίσουν τη λειτουργία τους κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Στην απάντηση του ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης διαβεβαίωσε πως στο επόμενο δεκαπενθημερο θα λυθεί το πρόβλημα με το λεωφορείο καθώς θα γίνει σύμβαση με τα ΚΤΕΛ, για την τηλεόραση πως γίνεται προσπάθεια με την αρμόδια αρχή και αν αποτύχει θα καλύψει η Περιφέρεια το κόστος τοποθέτησης των κεραιών ενώ για το ίντερνετ πως ο ΟΤΕ έχει υποσχεθει για ψηφιακή ασύρματη ζεύξη αν δεν γίνεται να αντιμετωπιστεί αλλιώς.

 

Κοινοποίηση...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page