Στη Δυτική Μακεδονία και συγκεκριμένα στη Φλώρινα θα βρίσκεται το σαββατοκύριακο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, στο πλαίσιο των Πρεσπείων, αλλά και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Ο Π. Παυλόπουλος θα φτάσει με στρατιωτικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας στις 11.10 το πρωί του Σαββάτου στο αεροδρόμιο “Αριστοτέλης” της Καστοριάς και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Βιβλιοθήκη του Αμυνταίου, την οποία και θα εγκαινιάσει.

Το απόγευμα θα βρεθεί στη Μικρολίμνη των Πρεσπών για τα αποκαλυπτήρια του μνημείου του Υπαρχιφύλακα Ηλία Κωστένη και στη συνέχεια θα εγκαινιάσει τον παραλίμνιο οικισμό Μικρολίμνης.

Το βράδυ θα παρακολουθήσει τη συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου με την Ελένη Βιτάλη στη βασιλική του Αγίου Αχιλλείου, ενώ το πρωί της Κυριακής θα βρεθεί στην τελετή βράβευσης του φωτορεπόρτερ Γιάννη Μπεχράκη και στη συνέχεια σε ημερίδα για το προσφυγικό.

Κοινοποίηση...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page