Χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες πραγματοποιούνται οι φοιτητικές εκλογές. Την ημέρα των φοιτητικών εκλογών οι γραμματείες στις σχολές και τα τμήματα του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας θα είναι ανοιχτές μόνο για την εξυπηρέτηση των φοιτητών στην άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, ενώ μαθήματα δεν θα γίνουν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας “ενόψει των φοιτητικών εκλογών την Τετάρτη 18-5-2016, παρακαλούνται οι Γραμματείες των Τμημάτων να φροντίσουν να παραμείνουν ανοιχτές μέχρι το πέρας των εκλογών, για την εξυπηρέτηση των φοιτητών. Επίσης, αυτή την ημέρα δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα.

Οι φοιτητικές εκλογές πέρυσι είχαν πραγματοποιηθεί στις 13 Μαΐου και η συμμετοχή είχε κυμανθεί περίπου στο 50%, με περίπου 100.000 φοιτητές και σπουδαστές να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία και μεγάλη πρωταγωνίστρια την αποχή.

 

 

Κοινοποίηση...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page