Έδωσαν το ραντεβού τους για 4η χρονιά στην Κοζάνη και ήταν όλοι εκεί. Με τις βέσπες τους διέσχισαν τους δρόμους της περιοχής, ξεναγήθηκαν στο υδροηλεκτρικό σταθμό του Ιλαρίωνα και χόρεψαν μέχρι το πρωί σε ρυθμούς swing και όχι μόνο.

Το Octobervesp ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους φιλοξενούμενους, όπως ο Dejan που ήρθε απο το Βελιγράδι για να συναντηθεί με τους άλλους vespisti και είχε μόνο καλά λόγια να πει.

Η έναρξη των εκδηλώσεων έγινε την Παρασκευή στις 7/10, με το πέρασμα δεκάδων vespa σε διαφορετικά χρώματα από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Κοζάνης, κάνοντας αισθητή την παρουσία τους σε ολόκληρη την πόλη.

Το πρωί του Σαββάτου, η πορεία των vespisti ξεκίνησε απο την Κοζάνη και κατευθύνθηκε στο υδροηλεκτρικό σταθμό του Ιλαρίωνα, όπου πραγματοποιήθηκε ξενάγηση απο το διευθυντή του σταθμού. Οι επισκέπτες ενθουσιάστηκαν απο την εικόνα του φράγματος και από τις λεπτομέρειες που άκουσαν σε σχέση με τη μεταφορά της Παναγίας της Τουρνικιώτισας για την κατασκευή του φράγματος.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε η μεγάλη συναυλία με την Πέννυ Μπαλτατζή και τη μπάντα της, στην παλιά αποθήκη του ΟΣΕ.

Η επόμενη παγκόσμια συνάντηση των vespisti έχει προγραμματιστεί να γίνει στη Γερμανία. Στο μεταξύ, όμως, διεξάγονται πολλές εκδηλώσεις εντός Ελλάδας, στις οποίες τα μέλη του Vespa Club συμμετέχουν ενεργά.

Απόλυτα ικανοποιημένοι δηλώνουν οι διοργανωτές απο το 4ο October Vesp. O Σωκράτης Μουτίδης, μέλος του Vespa Club Κοζάνης και έφορος δημοσίων σχέσεων σημειώνει ότι “η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Φέτος για πρώτη φορά, είχαμε συμμετοχές εκτός χώρας, αυτό μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους. Η επίσκεψη των Vespisti στον υδροηλεκτρικό σταθμό του Ιλαρίωνα, ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία, κυρίως για τους επισκέπτες εκτός Κοζάνης, όπου με την εξαιρετική ξενάγηση των μηχανικών της Δ.Ε.Η, μας μίλησαν για την παραγωγή ενέργειας από το νερό. Η διοργάνωση απογειώθηκε το Σάββατο βράδυ, όπου πάνω από 400 άτομα, διασκέδαζαν υπό τους ρετρό ρυθμούς της Πέννυς Μπαλτατζή και της ορχήστρας της. Η μεγάλη απήχηση που έτυχε φέτος το 4ο October Vesp, πρέπει να μας βάζει από τώρα σιγά-σιγά σε τροχιά προετοιμασίας για την επόμενη χρονιά, μιας κ όλο και περισσότεροι αγκαλιάζουν τη διοργάνωσή μας. Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας και όσους βοήθησαν για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα».

Τα μέλη του Vespa Club φέτος για πρώτη φορά, δώρισαν δείγμα μυελού των οστών σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης, ενώ ο κ. Μουτίδης συμπλήρωσε πώς θα υπάρξουν εκδηλώσεις για τα μέλη του Vespa Club, αλλά και για τους φίλους της Vespa, οι οποίες θα ανακοινωθούν εν καιρώ.

Κοινοποίηση...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page