Αυτή τη χρονιά, δώστε στα παιδιά σας τη δυνατότητα να απασχοληθούν δημιουργικά στο εργαστήριο εκπαιδευτικής ρομποτικής και δημιουργικής απασχόλησης Arti Robots, στην Κοζάνη. Οι εγγραφές ξεκινούν  την εβδομάδα 5/9 και διαρκούν έως τις 16/9.

Τo Σάββατο 10/9 το απόγευμα, σας καλούμε στο εργαστήριό μας στο πρώτο πάρτι ρομποτικής στην Κοζάνη. Ώρα έναρξης 18:00.

Γρανάζια, έξυπνες κατασκευές, μηχανική, προγραμματισμός συσκευών, και πολύ παιχνίδι συνθέτουν το φετινό μας πρόγραμμα εκπαιδευτικής ρομποτικής που ξεκινάει με την έναρξη της σχολικής περιόδου.

Που γίνονται τα μαθήματα;

Τα μαθήματα γίνονται στο εργαστήριο εκπαιδευτικής ρομποτικής ArtiRobots, Ι.Δραγούμη 40, τηλ 6973 824020, στο κέντρο της Κοζάνης, απέναντι από την είσοδο του Λαογραφικού Μουσείου Κοζάνης.

Τα μαθήματα γίνονται από καταρτισμένους εκπαιδευτές, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για παιδιά,  παρέχοντας όλο τον απαραίτητο εκπαιδευτικό εξοπλισμό (πίστες, ρομπότ, προγράμματα σπουδών).

Τα παιδιά κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα δημιουργήσουν σύνθετες κατασκευές, θα προγραμματίσουν σε ειδικό εκπαιδευτικό περιβάλλον και όλα αυτά με αμείωτο ενδιαφέρον και πολλή διασκέδαση!!

Διάρκεια – Συχνότητα μαθημάτων – Κόστος μαθημάτων – Τρόπος Πληρωμής

Τα τμήματα θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβριο (από την εβδομάδα 12/9). Η πρώτη εβδομάδα είναι δωρεάν.

Τα μαθήματα είναι οργανωμένα σε αυτόνομους κύκλους σπουδών. Κάθε κύκλος αποτελείται από 8  εβδομαδιαία εργαστήρια διάρκειας 1 ώρας και 40 λεπτών. Παρέχεται η δυνατότητα δύο εργαστηρίων ανά εβδομάδα κατόπιν συνεννόησης.

Τα δίδακτρα κάθε κύκλου είναι 90€. Για όσα παιδιά επιθυμούν να συνεχίσουν σε επόμενο κύκλο, τα δίδακτρα των επόμενων κύκλων διαμορφώνονται στα 70€. Η ίδια έκπτωση παρέχεται και στην περίπτωση δεύτερου παιδιού.

Η πληρωμή γίνεται σε δύο δόσεις, 45€ με την εγγραφή και την έναρξη του κάθε κύκλου, και εξόφληση μετά το πέρας του 5ου μαθήματος.

Τρόποι επικοινωνίας, κιν. 6973 824020, email. artirobot@yahoo.gr,  ArtiRobots, www.artirobots.gr

Κοινοποίηση...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page