Το βιβλίο του Χάρη Μαύρου «μέχρι (τις) τέσσερις παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης στο «Μπλε Ελάφι» στην Κοζάνη.

Με το νεαρό συγγραφέα, δάσκαλο στο επάγγελμα, Χάρη Μαύρο συνομίλησε η δημοσιογράφος Δέσποινα Αμαραντίδου.

Ο Χάρης Μαύρος μέσα απο το ερωτηματολόγιο του Προυστ απάντησε για λογαριασμό των ηρώων του.

«Πρόκειται για ένα ψυχογράφημα τεσσάρων ανθρώπων που συνδέονται μεταξύ τους τόσο συναισθηματικά όσο και σεξουαλικά. Είναι ένα βιβλίο που αναφέρεται στην αγάπη χωρίς στόχο να προβοκάρει. Τέσσερις άνθρωποι βρίσκονται σε μια ενιαία σχέση. Η συνάντησή τους μέσα απο ένα παιχνίδι εξομολογήσεων τους φέρνει κοντά και τους μπλέκει με έναν τρόπο».

Μέσα απο το βιβλίο του ο Χάρης Μαύρος επιχειρεί να διεισδύσει στα ενδότερα των τεσσάρων ηρώων, ανδρών και γυναικών, οι οποίοι συνδέονται μεταξύ άλλων και με μια δύσκολη και τραυματική παιδική ηλικία, η οποία σύμφωνα με το συγγραφέα ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τις τολμηρές επιλογές τους στη συνέχεια.

Το βιβλίο απευθύνεται σε ένα αναγνωστικό κοινό μεγαλύτερο των δεκαοχτώ ετών, λόγω της ακαταλληλότητας των σεξουαλικών περιγραφών. Αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας και δεν ταυτίζεται µε τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα.

Κοινοποίηση...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page