10 φορτηγά με ζωοτροφές στις πληγείσες Β. Εύβοια και Ηλεία

2 Min Read

Ολοκληρώνεται σήμερα Πέμπτη 2/12/2021, με την παράδοση 6 φορτηγών με ζωοτροφές, αυτή τη φορά στην Ηλεία, η πολύ σημαντική κοινωνική δράση που από κοινού πραγματοποιούν ο Γεωργοκτηνοτροφικός Σύλλογος Κοζάνης και Περιχώρων «Ο Βούρινος», ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Νομού Κοζάνης.

Προηγήθηκε τη Δευτέρα 29/11/2021 στις Ροβιές της Βόρειας Εύβοιας, η παράδοση τεσσάρων φορτηγών με ζωοτροφές, έμπρακτη στήριξη στους γεωργοκτηνοτρόφους αυτών των πυρόπληκτων περιοχών, εν όψει του δύσκολου χειμώνα που έρχεται.

Για τη συγκέντρωση των συνολικά 10 φορτηγών με ζωοτροφές (Βόρεια Εύβοια και Ηλεία) κινητοποιήθηκαν οι γεωργοκτηνοτρόφοι μας που δραστηριοποιούνται σε περιοχές απ’ όλο το νομό, από την Εορδαία μέχρι τα Σέρβια και από το Βόιο μέχρι την Κοζάνη, ανταποκρινόμενοι στο συναδελφικό κάλεσμα που απηύθυνε ο Σύλλογος Γεωργοκτηνοτρόφων «Ο Βούρινος».

Το κόστος της χερσαίας μεταφοράς τους ανέλαβε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και της θαλάσσιας μεταφοράς η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την έμπρακτη στήριξη της δράσης μας:

  • Την Ιερά Μονή Αναλήψεως
  • Την Βιοτεχνία Ζωοτροφών «Δρουμτσέκας»
  • Το κατάστημα Γεωργικών Φαρμάκων Νικολάου Ελευθεριάδη
  • Το Αρτοποιείο Γιάννη Σιδέρη
  • καθώς και ευαίσθητους συμπολίτες μας από την Κοζάνη που συνέδραμαν.

 

Αυτό που θέλουμε να προβάλλουμε και να αναδείξουμε σ’ αυτή τη σπουδαία κοινωνική μας δράση, είναι η απλόχερη αλληλεγγύη των γεωργοκτηνοτρόφων του νομού μας  στους δοκιμαζόμενους συναδέλφους τους στη Βόρεια Εύβοια και την Ηλεία.

Με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους και δεν θα τους ξεχάσουμε, τους ευχόμαστε καλές γιορτές και χρόνια πολλά.

 

Κλείνουμε με το ελπιδοφόρο μήνυμα που μεταφέρθηκε μαζί με τις ζωοτροφές στους ανθρώπους της Βόρειας Εύβοιας.

«Στη Βόρεια Εύβοια, οι τόποι θα ανθίσουν και πάλι. Η ζωή θα νικήσει ξανά».

 

Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης

Σύλλογος Γεωργοκτηνοτρόφων Κοζάνης και Περιχώρων «Βούρινος»

Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Νομού Κοζάνης

Μοιραστείτε την είδηση