19 ακυρώσεις εμβολίων σήμερα στο Μαμάτσειο

1 Min Read

Στις 19 ανήλθαν ανήλθαν μέχρι τις 11:00 το πρωί, σήμερα Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021, οι ακυρώσεις των εμβολιασμών για τον SARS-COV 2, στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης ο διοικητής του Nοσοκομείου Στέργιος Gκανάτσιος, αφού τόνισε, ότι το πρωί υπήρξε μία μικρή καθυστέρηση, της μισής ώρας, στην έναρξη των εμβολιασμών λόγω της μη έγκαιρης άφιξης γιατρού, που διαμένει στην Έδεσσα, επισήμανε ότι λόγω του παγετού, που υπήρχε και της χιονόπτωσης των προηγούμενων ημερών, αρκετοί ήταν αυτοί, που δεν έφτασαν στα δύο εμβολιαστικά κέντρα της πόλης της Κοζάνης.

- Advertisement -

Όπως ανέφερε υπήρχαν και περιπτώσεις, όπου οι εμβολιαζόμενοι θα έκαναν την δεύτερη δόση και για το λόγο αυτό έκανε έκκληση προς όλους αυτούς να μεταβούν οπωσδήποτε μέσα στις επόμενες δύο ημέρες στα εμβολιαστικά κέντρα χωρίς κάποιο ραντεβού για να κάνουν τον εμβολιασμό.

Σε ότι αφορά τις περιπτώσεις αυτών, που θα έκαναν για πρώτη φορά τον εμβολιασμό, ο κ. Γκανάτσιος τόνισε, ότι θα πρέπει να ξαναμπούν στο σύστημα για οριστεί νέα ημερομηνία.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη Μάκης Νασιάδης

Μοιραστείτε την είδηση