1η Συνάντηση Φιλαρμονικών – Ευχαριστήριο

1 Min Read

Ένα νέο εγχείρημα , ένα τόλμημα. Από εκείνες τις εκδηλώσεις που «τρέχεις» με χαρά, και μέσα απ το αποτέλεσμα να βλέπεις να ξεπροβάλουν ξεκάθαρες οι συνεργασίες. Κι αυτό είναι το ζητούμενο εν τέλει. Να βγαίνουν μπροστά φορείς και άνθρωποι για κάτι καλό, κάτι δυνατό.
Η 1η Συνάντηση Φιλαρμονικών με τις συναυλίες στην Αίθουσα Τέχνης και έπειτα με την συνοδεία της Εικόνας της Παναγίας της Ζιδανιώτισσας κατέγραψε μεγάλη επιτυχία, προσελκύοντας πλήθος κόσμου, τόσο στην Αίθουσα Τέχνης όσο και στην λιτάνευση της εικόνας.
Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τις Φιλαρμονικές Δήμου Καλαβρύτων, Σκριπερού Κερκύρας, Δήμου Καλαμαριάς, την Ορχήστρα Πνευστών του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης αλλά και τη δική μας Πανδώρα για τις όμορφες και κατανυκτικές στιγμές που μας χάρισαν.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης για την άψογη συνεργασία.
Το αποτέλεσμα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην στήριξη της ΔΕΗ καθώς και στις προσφορές του Café Freddito και των καταστημάτων Espresso World.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Τροχαία Κοζάνης για τη συμβολή της στις ομαλές και γρήγορες μεταβάσεις των Φιλαρμονικών και στη διοίκηση των ΚΤΕΛ Αστικών Κοζάνης για την παραχώρηση λεωφορείου για τις μετακινήσεις της Πανδώρας.

Ο Πρόεδρος του ΟΑΠΝ

Γιάννης Ιωαννίδης

Μοιραστείτε την είδηση