200 άτομα επί σκηνής στη συναυλία της Music Art-Νέο Ωδείο Κοζάνης

1 Min Read

Τη μπαλάντα του Μαουτχάουζεν και το Άξιον Εστί θα παρουσιάσει την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου στην Αίθουσα Τέχνης, στην κεντρική σκηνή, η Music Art, Νέο Ωδείο Κοζάνης.

- Advertisement -

Με αφορμή την επέτειο των 106 ετών από την απελευθέρωση της Κοζάνης εκλεκτοί σολίστες , 6 χορωδίες και η ορχήστρα της Music Art υπό τη διεύθυνση της Μαρία Καραγιάννη θα βρεθούν στην ανακαινισμένη Αίθουσα Τέχνης για να παρουσιάσουν αυτό το μεγάλο έργο.

«Η επιλογή του ρεπερτορίου έχει να κάνει με την απελευθέρωση και θεωρήσαμε ότι δύο πολύ σημαντικά έργα είναι αυτά που θα παρουσιαστούν. Είναι μεγάλο το τόλμημα, αλλά θα πάμε εξαιρετικά» δηλώνει ο υπεύθυνος σπουδών Στέλιος Καραγιαννίδης.

Πάνω στη σκηνή θα βρεθούν περίπου 200 άτομα, οι έξι χορωδίες και οι σολίστες, οι σοπράνο Άννα Παπαδοπούλου, ο Μανώλης Χατζημανώλης, λαϊκός τραγουδιστής, ο Ευθύμης Μαυρίδης, ψάλτης και ο Παναγιώτης Μπετσάκος , αφηγητής.

Η ώρα έναρξης είναι 8.30 και το εισιτήριο θα είναι 6 ευρώ με προπώληση στους χώρους του ωδείου στα 5 ευρώ, ενώ οι μαθητές θα πληρώσουν 2 ευρώ.

Μοιραστείτε την είδηση