255.187 ευρώ από την ΠΕ Κοζάνης για την χρηματοδότηση της επισκευής της περιφερειακής οδού Καισαρειάς και την συντήρηση της οδού Ρυμνίου -Τριγωνικού

1 Min Read

Την ένταξη σε πρόγραμμα χρηματοδότησης για την επισκευή της περιφερειακής οδού Καισαρειάς και την συντήρηση- επισκευή της οδού Ρυμνίου-Τριγωνικού, εισηγήθηκε η αντιπεριφερειάρχης Κατερίνα Δαδαμόγια στην Οικονομική Επιτροπή της 21ης Μαρτίου 2023. Ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων ανέρχεται σε 255.187 ευρώ και αφορούν στην επισκευή του οδοστρώματος της περιφερειακής οδού Καισαρειάς με προϋπολογισμό 183.267 ευρώ και στην συντήρηση και την επισκευή της οδού Ρυμνίου -Τριγωνικού,  στο ύψος της κατολίσθησης, με προϋπολογισμό 71.920 ευρώ.

Πρόκειται για δύο έργα άμεσης παρέμβασης, τα οποία θα βελτιώσουν τα κυκλοφοριακές συνθήκες στις εν λόγω οδούς και θα μεγιστοποιήσουν το επίπεδο οδικής ασφάλειας. Τα έργα αναμένεται να ξεκινήσουν εντός των επόμενων ημερών. Εντός του έτους 2022 η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της ΠΕ Κοζάνης συντήρησε 83 km επαρχιακού οδικού δικτύου με προϋπολογισμό 10,5 εκ. ευρώ.

 

Μοιραστείτε την είδηση