27 νέοι μόνιμοι υπάλληλοι «έπιασαν» δουλειά στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κοζάνης

2 Min Read


27 νέοι μόνιμοι υπάλληλοι «έπιασαν» δουλειά στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κοζάνης, οι οποίοι προσελήφθησαν από τους προσωρινούς πίνακες (αναμένεται η οριστικοποίηση) της προκήρυξη 3Κ/2018, μέσω διαδικασίας του ΑΣΕΠ . Η πρόσληψη των υπαλλήλων έγινε μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου Κοζάνης με στόχο να θωρακιστεί ακόμη περισσότερο η υπηρεσία Καθαριότητας και να καλυφθούν τα κενά που υπήρχαν σε μόνιμο προσωπικό.

«Σήμερα Παρασκευή ολοκληρώνεται ο κύκλος εκπαίδευσης των νέων μας υπαλλήλων, που περιλάμβανε ενημέρωση για θέματα ασφάλειας και υγιεινής, εκπαίδευση με τον εξοπλισμό της Υπηρεσίας και πρακτική παρακολούθηση όλων των διαδικασιών. Από Δευτέρα οι νέοι υπάλληλοι αναλαμβάνουν πλήρως καθήκοντα και θέλω να τους ευχηθώ καλή δύναμη και να συνεχίσουν το εξαιρετικό έργο που παρέχει η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κοζάνης» ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Γιάννης Γρηγοριάδης.

Ο κ. Γρηγοριάδης πρόσθεσε πως «πρόθεση και στόχος μας είναι η διασφάλιση υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, δημόσιου χαρακτήρα στην καθαριότητα. Τόσο οι προσλήψεις, για τις οποίες με επιμονή εργαστήκαμε αλλά και η προμήθεια σύγχρονων απορριμματοφόρων που πολύ σύντομα θα παραληφθούν, συντελούν στην κατεύθυνση αυτή και για αυτό είμαστε πολύ ικανοποιημένοι».

Τους εργαζόμενους καλωσόρισε και ο Γ.Γ. του Δήμου Κοζάνης Βασίλης Μπουγιοτόπουλος ο οποίος ανέφερε πως «ήρθατε να καλύψετε μια πολύ σημαντική ανάγκη του Δήμου και της κοινωνίας, τον τομέα της καθαριότητας. Μια δουλειά δύσκολη και απαιτητική, πιθανότατα την πιο δύσκολη εργασία σε ένα Δήμο, για την οποία κάθε χρόνο απασχολούσαμε περίπου 40 άτομα με προσωρινές συμβάσεις.
Όσοι μισθοδοτούμαστε από το δημόσιο προϋπολογισμό έχουμε μια πολύ μεγάλη υποχρέωση απέναντι στον Ελληνικό λαό και πρέπει πάντα να αποδεικνύουμε πως τα χρήματα αυτά τα δικαιούμαστε και πως το παραγόμενο αποτέλεσμα είναι αυτό που προσδοκά ο πολίτης.
Από πλευράς του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής εμείς εγγυόμαστε πως απέναντι στο προσωπικό υπάρχει απόλυτη ισονομία και αξιοκρατία, πλήρης τήρηση της νομιμότητας στα καθήκοντα που καλείστε να υπηρετήσετε και κάθε δυνατή προσπάθεια για την εφαρμογή των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας».

Μοιραστείτε την είδηση