33η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης 7 ως 11 Οκτωβρίου

3 Min Read

Η καρδιά της Δυτικής Μακεδονίας χτυπάει στην 33η Εμποροβιοτεχνική κ Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας κάτι το οποίο αναδεικνύει τη σημασία της για την αγορά & τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής.

Η 33η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιείται με ένα σκοπό, την απόλυτη επίτευξη των στόχων προβολής των επιχειρήσεων που συμμετέχουν.
Το 2017 τον πρώτο λόγο στην έκθεση έχουν οι επιχειρήσεις του τόπου μας!

- Advertisement -

Ανάμεσα στις συμμετοχές και άλλα Επιμελητήρια με εκθεσιακό χώρο και φυσική παρουσία, που αναμένεται να προβάλλουν την επιχειρηματικότητα & παραγωγικότητα των περιοχών τους στο κοινό της Έκθεσης.

Στη 33η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχουν επιχειρήσεις με αντικείμενο: Τρόφιμα – Ποτά – Παραγωγική Φυσιογνωμία Δυτ. Μακεδονίας, Γεωργία- Κτηνοτροφία- Νέες Καλλιέργειες, Οικιακός- Επαγγελματικός Εξοπλισμός- Δόμηση & Ανακαίνιση, Ενέργεια – Τεχνολογία Περιβάλλοντος- Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας, Τουρισμός – Αγροτουρισμός, Αυτοκίνητο- Μοτοσυκλέτα- Αξεσουάρ – Ποδήλατο, Οικογένεια- Παιδί- Εκπαίδευση- Γυναικεία Ομορφιά, ΜΜΕ- Διαφήμιση – Πληροφορική και έμφαση στο θεματικό αφιέρωμα «Γαστρονομία του τόπου μας».

Οι διοργανωτές, το Επιμελητήριο Κοζάνης και το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, έχοντας υπόψη τους την ανάγκη για εξαγωγή των τοπικών προϊόντων, πρόκειται να διοργανώσουν Β2Β συναντήσεις με εμπορικούς επισκέπτες από το εξωτερικό για την ανάδειξη των επιχειρήσεων –εκθετών.

Ειδικά αφιερώματα στα Προϊόντα Προέλευσης Δυτικής Μακεδονίας , στην Αγροδιατροφή & στον Πρωτογενή τομέα, καθώς και μια κουζίνα με γνωστούς «ΣΕΦ», οι οποίοι θα πραγματοποιούν καθημερινά εκδηλώσεις μαγειρικής, αναδεικνύουν την Έκθεση ως το χώρο όπου χτυπάει η καρδιά του παραγωγικού τομέα της περιοχής μας.

Το Web site της Έκθεσης www.ekthesiako.gr φιλοξενεί συνεντεύξεις και καθημερινά νέα των πρωταγωνιστών της Έκθεσης, καθώς και όλες τις εξελίξεις της.

Τα εγκαίνια της 33ης Εμποροβιοτεχνικής & Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας θα γίνουν το Σάββατο 7 Οκτωβρίου και ώρα 18.00 μ.μ.
Ώρες λειτουργίας : Σάββατο και Κυριακή 10.30 με 22.30 και Δευτέρα έως Τετάρτη 17.00 με 22.30.

Η διοργάνωση γίνεται από το Επιμελητήριο Κοζάνης & το «Εκθεσιακό Κοζάνης, με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας & τη συμμετοχή του Δήμου Κοζάνης και των Επιμελητηρίων Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας.
Χορηγοί: ΚΕΕΕ, ΔΕΗ Α.Ε. , Ε.Δ.Α.ΔΥ.Μ. Α.Ε..

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Μοιραστείτε την είδηση