3ο Φεστιβάλ Πολιτισμού – Η Πόλη γιορτάΖΕΙ

2 Min Read

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ εδώ και λίγο καιρό έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του 3ου Φεστιβάλ. Μετά από 2 επιτυχημένα φεστιβάλ (2017 και 2018) η φετινή χρονιά έρχεται για να εδραιώσει το Φεστιβάλ και να το καθιερώσει πια, σαν θεσμό που ενισχύει τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής στο πλαίσιο του σύγχρονου πολιτισμού.

Στόχος είναι, οι πολίτες της περιοχής –και όχι μόνο- να μπορέσουν να παρακολουθήσουν αξιόλογες παραστάσεις, μουσικής και θεάτρου, με την συμμετοχή γνωστών ή και ανερχόμενων καλλιτεχνών, με πολύ οικονομικό εισιτήριο. Παραστάσεις που σε διαφορετική περίπτωση δύσκολα θα μπορούσε κανείς να παρακολουθήσει. Παράλληλα τα εικαστικά δρώμενα έχουν σημαντική θέση στο πρόγραμμα και αποτελούν πόλο έλξης πολλών πολιτών με εικαστικά ενδιαφέροντα.  Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ η πόλη μεταμορφώνεται και πραγματικά γιορτάΖΕΙ μέσα από τις εκδηλώσεις που συμβαίνουν σε κάθε της γωνιά.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως το 3ο Φεστιβάλ Πολιτισμού – Η πόλη γιορτάΖΕΙ θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 21 Απριλίου 2019. Ένα διάστημα όπου η πόλη θα μεταμορφωθεί, θα ζωντανέψει και θα γιορτάΖΕΙ μέσα από δράσεις μουσικές, θεατρικές, εικαστικές, εκπαιδευτικές και πολλές άλλες.

Η ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ πιστή στην δέσμευση που έχει αναλάβει να προχωράει σε κάθε νέο Φεστιβάλ με αναπροσαρμοσμένο το διοικητικό της σχήμα έχει προχωρήσει σε εσωτερικές αλλαγές οι οποίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Η μεγάλη γιορτή ξεκινάει να ετοιμάζεται και σας καλούμε όλους να μάθουμε να γιορτάΖΟΥΜΕ μαζί.

Μείνετε συντονισμένοι.

Μοιραστείτε την είδηση