3ο Kozani Youth Fest από την GO Alive

3 Min Read

Ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε! Το 3ο Kozani Youth Fest είναι επιτέλους εδώ και σε περιμένει να γίνεις μέρος του στις 23, 24 και 25 Μαΐου 2024 στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης.

Έλα κι εσύ να γίνεις μέρος μιας μοναδικής και ιδιαίτερα ξεχωριστής περιπέτειας. Η GO Alive σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, το Δήμο Κοζάνης και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης διοργανώνουν για τρίτη φορά το Kozani Youth Fest.

- Advertisement -

Ένα Festival που όπως λέει και ο τίτλος του είναι αφιερωμένο στην νεολαία. Θέματα που ποικίλλουν για όλα τα ενδιαφέροντα και workshops κατάλληλα για συμμετοχή από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο, γιατί στη GO Alive δεν αφήνουμε κανέναν στην απέξω!

Εν όψει και των ευρωεκλογών που πλησιάζουν το φετινό festival είναι αφιερωμένο και εστιάζει σε ευρωπαϊκά θέματα που σίγουρα θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον, όπως το πως θα μπορούσες να κάνεις πρακτική σε ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα και να γίνεις μέρος αυτών; Ποια είναι η ιστορία της ψήφου; Γιατί να ψηφίσω; και πολλά ακόμη ευρωπαϊκά θέματα που αφορούν τον κάθε ένα από εμάς ξεχωριστά.

Επιπλέον, τοπικοί και μη φορείς θα σου δώσουν την ευκαιρία να μάθεις από κοντά τη δουλειά τους, τι ακριβώς κάνουν και τι ευκαιρίες μπορούν να προσφέρουν.

Ακόμη, θέλεις να μάθεις περισσότερα για την πράσινη οικονομία; Για τα ανθρώπινα δικαιώματα; Αλλά και για την νεανική και μη επιχειρηματικότητα; Τότε το Kozani Youth Fest είναι το σωστό μέρος για σένα!

Και ξέρεις ποιο είναι το πιο exciting thing φέτος στο φεστιβάλ; Θα έχουμε στην παρέα μας 23 εθελοντές από το εξωτερικό! Κροατία, Φινλανδία, Ιταλία, Γαλλία, Τσεχία, Γεωργία, Ρουμανία, Ουκρανία, Μαρόκο, Ελλάδα ενώνουν τις φωνές τους, γίνονται ένα και μαζί δημιουργούν κάτι εκπληκτικό που δεν πρέπει να με τίποτα να το χάσεις!

Στόχος του «Kozani Youth Fest» είναι να ενδυναμώσει τους νέους και να προωθήσει την ανάπτυξή τους, στοχεύοντας στην απόκτηση δεξιοτήτων, την προώθηση της κοινωνικής συνοχής και την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας στην Κοζάνη, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

Σας περιμένουμε!

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση