450 σύνεδροι στην Κοζάνη για την τρίτη Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Συνταξιούχων

2 Min Read

450 σύνεδροι από τη Δυτική Μακεδονία, την Πιερία, την Πέλλα και άλλα μέρη της χώρας παρακολούθησαν την τρίτη Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Συνταξιούχων Δημοσίου, που έγινε στην Κοζάνη την περασμένη Κυριακή.

«Είναι η τρίτη συνδιάσκεψη που κάνουμε πανελλαδικά και είναι μια ευκαιρία να συζητήσουμε για όλα όσα μας απασχολούν και ανοίγουμε πόρτα επικοινωνίας με την κοινωνία» ανέφερε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων, Ηλίας Ηλιόπουλος.

- Advertisement -

Στη συνδιάσκεψη έγινε συζήτηση για θέματα ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά και θέματα υγείας, επικοινωνίας και συνεργασίας με την ελληνική κοινωνία, αλλά και θέματα ασφάλειας και εκπαίδευσης.

«Είστε σε μια περιοχή που οι θεσμικές αλλαγές αφομοιώνονται εύκολα και δημιουργούνται νέοι μηχανισμοί για την ανάπτυξη. Είστε εσείς που ως δημόσιοι υπάλληλοι σηκώσατε τις τύχες  των περιοχών  σας στις πλάτες σας» είπε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης.

«Είστε το ¼ της ελληνικής κοινωνίας και χωρίς εσάς δεν μπορούν να προχωρήσουν και οι υπόλοιποι. Με όλη τη γνώση που έχετε αποκτήσει, μπορείτε να είστε χρήσιμοι» ανέφερε ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πέραν των κρίσιμων θεμάτων που προαναφέρθηκαν, ο πρόεδρος του συνδέσμου Κοζάνης Βασίλης Παπαθανασίου έθεσε επιτακτικά κ το ζήτημα της δημιουργίας αιμοδυναμικού τμήματος στο νοσοκομείο της Κοζάνης.

Η διοργάνωση έγινε από τον Σύνδεσμο Συνταξιούχων Κοζάνης υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας ομοσπονδίας στελέχη της οποίας βρέθηκαν στην Κοζάνη από την Παρασκευή και ξεναγήθηκαν σε ομορφιές της περιοχής.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση