60 φοιτητές θα προσπαθήσουν να επιλύσουν 10 πραγματικές επιχειρηματικές προκλήσεις στο φιλόδοξο project Κοζάνη Ανοιχτή Καινοτομία

1 Min Read

Ξεκίνησε σήμερα στην Κοζάνη ένα ιδιαίτερο φιλόδοξο πρόγραμμα για την ενίσχυση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας. Το όνομα του “Κοζάνη Ανοιχτή Καινοτομία”  μια πρωτοβουλία του Δήμου Κοζάνης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, το Επιμελητήριο Κοζάνης, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Μακεδονίας και την ΑΝΚΟ.

Στη δράση συμμετέχουν 10 επιχειρήσεις και 60 φοιτητές και νέοι της περιοχής. Οι  επιχειρήσεις ανέθεσαν πραγματικές επιχειρηματικές προκλήσεις ανάπτυξης ή διαμόρφωσης ενός νέου προϊόντος ή μιας υπηρεσίας στις ομάδες των φοιτητών με στόχο να εντοπιστούν και να επιλυθούν τυχόν προβλήματα ή αστοχίες ως προς την επιτυχή αποδοχή του από την αγορά. Οι φοιτητές στην προσπάθεια τους θα έχουν τη στήριξη εξειδικευμένων μεντόρων ώστε να υπάρξουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

- Advertisement -

Το πρόγραμμα θα κορυφωθεί στις 25 Νοεμβρίου με μια μεγάλη εκδήλωση, στη Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού με τη συμμετοχή  της κορυφαίας επιστήμονα Φωτεινής Αγραφιώτη.

Το πρόγραμμα Κοζάνη Ανοιχτή Καινοτομία υποστηρίζεται από τις επιχειρήσεις:

  • ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
  • ΕΛΛΑΚΤΩΡ
  • Ελληνικά Πετρέλαια
  • ΔΕΗ
  • Τράπεζα Πειραιώς
  • Alfa Pastry

Χορηγοί επικοινωνίας το insider.gr και η Καθημερινή.

Περισσότερες πληροφορίες στο innokozani.gr

To πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Μοιραστείτε την είδηση