Κλίμα πόλωσης στην έναρξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου- Κ. Μιχαηλίδης αναφερόμενος στον Λ. Ιωαννίδη: Θα μιλήσουμε όπως πρέπει εκεί που πρέπει

1 Min Read

“Άναψαν τα αίματα” στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης, όταν με αφορμή εκτός ημερήσιας διάταξης αίτημα της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη Τόπος Να Ζεις” σχετικά με τη χρήση συγκεκριμένων εκτάσεων, υπήρξαν σκληροί χαρακτηρισμοί από την πλευρά του επικεφαλής της παράταξης “Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης” Κυριάκου Μιχαηλίδη προς τον Λευτέρη Ιωαννίδη.
Φανερά οργισμένος και με σαφείς αναφορές στα όσα έχουν προηγηθεί ο Κ. Μιχαηλίδης μίλησε για στάση που “λοιδορεί ανθρώπους, οικογένειες και προσωπικότητες”, λέγοντας χαρακτηριστικά “με αυτούς καθόμαστε να συζητήσουμε; Θέλω να πω στους κυρίους δεν ανακαλύψατε εσείς τον Αριστοτέλη, την ηθική και τη νομιμότητα… Ας εγκαταλείψουν την υποκρισία και την οικολογική ευαισθησία. Τέλος. Με αυτούς αρνούμαι να συζητώ τέτοιου είδους θέματα. Θα μιλήσουμε όπως πρέπει εκεί που πρέπει. Αρκετά με τον κύριο…”
“Aυτοί που θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις δεν είναι η δική μας παράταξη και δεν είμαι εγώ. Άλλοι έχουν εκκρεμότητες με απαντήσεις” ήταν η απάντηση του Λ. Ιωαννίδη.
Στη συζήτηση ενεπλάκη και ο περιφερειακός σύμβουλος Μίλτος Μαγγιρίδης που είπε χαρακτηριστικά “χαιρετισμούς στο Λευτέρη Ιωαννίδη. Την καληνύχτα μου”.
Προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα κατέβαλε η πρόεδρος Νούλα Τουμπουλίδου, ασκώντας κριτική σε όσους προσήλθαν με πολωτική διάθεση στο Δημοτικό Συμβούλιο

Μοιραστείτε την είδηση