Με τέσσερις αθλητές στο G1 της Ποντγκόριτσα η «Μακεδονική Δύναμη» Κοζάνης

1 Min Read

Με τέσσερις αθλητές συμμετέχει στο βαθμολογούμενο πρωτάθλημα G1 στην πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου Ποντγκόριτσα, η «Μακεδονική Δύναμη» Κοζάνης. Πρόκειται για μια σημαντική αθλητική διοργάνωση, η οποία συγκεντρώνει το αγωνιστικό ενδιαφέρον σπουδαίων αθλητών του πλανήτη.

Η «Μακεδονική Δύναμη» συμμετέχει με τον Αποστόλη Τεληκωστόγλου στην ολυμπιακή κατηγορία των 80 κιλών, τον Ραφαήλ – Ιωάννη Μαρέτη στην κατηγορία των +78 κιλών εφήβων, τον Κωνσταντίνο Σολακίδη στην κατηγορία -51 κιλών εφήβων και τον Πέτρο Δόκο στην κατηγορία -49 παίδων.

«Πρόκειται για μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονικά στιγμή και για τους τέσσερις αθλητές μας, ενόψει των εθνικών πρωταθλημάτων. Ειδικά δε για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Αποστόλη Τεληκωστόγλου, ο οποίος στοχεύει στην άνοδο της παγκόσμιας κατάταξης από την 10η θέση που βρίσκεται σήμερα και την 14η στην ολυμπιακή κατάταξη» είπε σε δηλώσεις του ο προπονητής της «Μακεδονικής Δύναμης» Χρήστος Αλμασίδης.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 17 Οκτωβρίου και σε αυτήν θα διαιτητεύσει και η Κοζανίτισα διεθνής διαιτητής Αναστασία Κουτρότσιου.

 

 

Μοιραστείτε την είδηση