Άννα Διαμαντοπούλου: «Ό,τι έχω αποφασίσει στη ζωή μου το έχω κάνει ξεκινώντας από την Κοζάνη»

2 Min Read

Στην Κοζάνη η πρώην Ευρωπαία Επίτροπος

Μόνο τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωση της συμμετοχής της Άννας Διαμαντοπούλου στην «κούρσα» των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ τον προσεχή Οκτώβριο. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος μέχρι στιγμής είναι ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης και οι: Χάρης Δούκας, Παύλος Γερουλάνος, Μιλένα Αποστολάκη, Μιχάλης Κατρίνης, Νάντια Γιαννακοπούλου και Γιάννης Κανελλάκης.

- Advertisement -

Η Πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση και πρώην Πρόεδρος της Επιτροπής για τη συγκρότηση της νέας κοινωνικής πολιτικής στην Ευρωπαϊκή Ένωση, απαντώντας στο αν θα ανακοινώσει την υποψηφιότητα της για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ από την ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κοζάνη ανέφερε πως δεν θα ανακοινώσει κάτι ακόμα αλλά τις αποφάσεις της, τις παίρνει με αφετηρία την Κοζάνη. «Ό,τι έχω αποφασίσει στη ζωή μου, το έχω αποφασίσει ξεκινώντας από την Κοζάνη και μου έχει φέρει πάντα γούρι» τόνισε η κ. Διαμαντοπούλου. 

Η κ. Διαμαντοπούλου βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Σωματείο Συνταξιούχων της ΔΕΗ στην Κοζάνη, για να μιλήσει για τη νέα κοινωνική πολιτική και το κράτος πρόνοιας στην Ευρωπαϊκή Ένωση ενώ πριν είχε επισκεφθεί το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) στην Πτολεμαΐδα και αύριο θα βρεθεί στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας όπου θα ξεναγηθεί στο campus και θα συναντηθεί με τις πρυτανικές αρχές.

Όπως ανέφερε η κ. Διαμαντοπούλου, έχει κανονιστεί εδώ και αρκετό καιρό μια συνάντηση στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας καθώς η ίδια είναι πολύ ενεργή στον κύκλο ενεργών ακαδημαϊκών της Βοστώνης και αποφάσισαν με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Θεοδουλίδη να κάνουν ένα πρόγραμμα μακράς διάρκειας, με Έλληνες καθηγητές πολύ υψηλού επιπέδου που αφορούν τα αντικείμενα του πανεπιστημίου μας. «Θέλουμε να δώσουμε στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας μια ορμή και έναν διεθνή χαρακτήρα. Έχουμε βρει και τρόπους να το χρηματοδοτήσουμε και πιστεύουμε ότι για το Πανεπιστήμιο μας θα είναι μια πολύ μεγάλη στιγμή».

Θένια Βασιλειάδουwww.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση