EBE Κοζάνης: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεθνής δράση «MEET THE BUYERS 2»

2 Min Read

Από το ΕΒΕ Κοζάνης ανακοινώθηκε: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεθνής δράση «MEET THE BUYERS 2», που διοργανώθηκε για δεύτερη  χρονιά από το ΕΒΕ Κοζάνης, σε συνεργασία με τις παραγωγικές επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού κλάδου της περιοχής. Η δράση πραγματοποιήθηκε από τις 19 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2024, με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων και την προώθηση των προϊόντων τους σε διεθνείς αγορές.

Δέκα εισαγωγικές επιχειρήσεις από χώρες όπως η Γερμανία, η Ελβετία, η Αγγλία, η Ιταλία, το Βέλγιο,  η Ολλανδία και η Βόρεια Μακεδονία, επισκέφθηκαν επιχειρήσεις της περιοχής. Οι επισκέψεις αυτές έδωσαν την ευκαιρία στους αγοραστές να ενημερωθούν για τα προϊόντα υψηλής ποιότητας που παράγονται στον αγροδιατροφικό τομέα της Κοζάνης και να συζητήσουν τις δυνατότητες συνεργασίας με τοπικούς παραγωγούς. Η ανταπόκριση τόσο από τις τοπικές επιχειρήσεις όσο και από τους διεθνείς αγοραστές ήταν ιδιαίτερα θετική, αποδεικνύοντας το δυναμικό της περιοχής στη διεθνή αγορά.

- Advertisement -

Η δράση «MEET THE BUYERS 2» αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης πρώτης διοργάνωσης, η οποία είχε ήδη οδηγήσει σε σημαντικές συνεργασίες και άνοιξε νέους δρόμους για τις τοπικές επιχειρήσεις. Το ΕΒΕ Κοζάνης, υπό την ηγεσία του Προέδρου κ.  Μητλιάγκα, στηρίζει έμπρακτα την εξωστρέφεια των τοπικών παραγωγών, προσφέροντας ευκαιρίες προβολής των προϊόντων τους και συμβάλλοντας στην ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας.

Με όραμα για το μέλλον, το ΕΒΕ Κοζάνης συνεχίζει να επενδύει στη στρατηγική «Παράγω – Εξάγω», δίνοντας έμφαση στην καινοτομία και την ποιότητα, και προβάλλοντας τα τοπικά προϊόντα ως κινητήριες δυνάμεις ανάπτυξης για την Περιφέρεια Κοζάνης.

Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία και την πολύτιμη συμβολή τους τόσο τις τοπικές επιχειρήσεις όσο και την ομάδα των αγοραστών σε αυτό το σημαντικό εγχείρημα.

Ελπίζουμε οι συνεργασίες που ξεκίνησαν εδώ να συνεχίσουν να αναπτύσσονται και να αποφέρουν καρπούς στο άμεσο μέλλον. 

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία και ανυπομονούμε να τους καλωσορίσουμε ξανά σε επόμενες δράσεις.

Μοιραστείτε την είδηση