Σε  πανελλήνια πρεμιέρα η επιστροφή του  Joker στο Ολύμπιον (από Πέμπτη 26/09/2024 έως και Τετάρτη 02/10/2024)

4 Min Read

Πλούσια η κινηματογραφική εβδομάδα στο Ολύμπιον στην Κοζάνη, με την επιστροφή του Joker να ξεχωρίζει.

ΑΙΘΟΥΣΑ 1

- Advertisement -

Ο Γκρου, ο πιο αγαπημένος υπέρ-κακός του πλανήτη επιστρέφει

ΕΓΩ, Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ 4

Μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία του Minions 2: Η άνοδος του Γκρου (2022) το μεγαλύτερο παγκόσμιο franchise κινουμένων σχεδίων ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο καθώς ο Γκρου, η Λούσι και τα κορίτσια τους -Μάργκο, Ίντιθ και Άγκνες – υποδέχονται το νέο μέλος της οικογένειας, τον Γκρου τζούνιορ, που είναι αποφασισμένος να βασανίζει τον μπαμπά του.

Σάββατο και Κυριακή, 1 ΠΡΟΒΟΛΗ 5.30 στα Ελληνικά

Το αγαπημένο μυθιστόρημα μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η ταινία «ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ», το πρώτο μυθιστόρημα της Colleen Hoover που μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη, αφηγείται τη συναρπαστική ιστορία της Lily Bloom (Blake Lively), μιας γυναίκας που ξεπερνά μια τραυματική παιδική ηλικία για να ξεκινήσει μια νέα ζωή στη Βοστόνη και να κυνηγήσει το όνειρο της ζωής της να ανοίξει τη δική της επιχείρηση.

Πρωταγωνιστούν : ΜΠΛΕΪΚ ΛΑΪΒΛΙ, ΤΖΑΣΤΙΝ ΜΠΑΛΝΤΟΝΙ

1 ΠΡΟΒΟΛΗ 7.00

Προβάλλεται η ταινία τρόμου

ΚΡΑΥΓΗ ΣΙΩΠΗΣ

Όταν μία οικογένεια Αμερικανών προσκαλείται να περάσει το Σαββατοκύριακο στο ειδυλλιακό εξοχικό μίας γοητευτικής οικογένειας Βρετανών, με τους οποίους έγιναν φίλοι στις διακοπές, αυτό που ξεκινάει σαν μία ονειρική απόδραση σύντομα παρεκτρέπεται και εξελίσσεται σε έναν διαταραγμένο, ψυχολογικό εφιάλτη.

Πρωταγωνιστούν : Τζέιμς ΜακΑβόι, Μακένζι Ντέιβις

1 ΠΡΟΒΟΛΗ 9.30

Σε πανελλήνια πρεμιέρα από Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, προβάλλεται η πολυαναμενόμενη συνέχεια της βραβευμένης ταινίας του ΤΟΝΤ ΦΙΛΙΠΣ

ΤΖΟΚΕΡ : ΤΡΕΛΑ ΓΙΑ ΔΥΟ

Το «Joker: Τρέλα για Δύο» βρίσκει τον Άρθουρ Φλεκ έγκλειστο στο ψυχιατρικό άσυλο Arkham, εν αναμονή της δίκης του για τα εγκλήματα που διέπραξε ως Joker. Ενώ παλεύει με τη διχασμένη του προσωπικότητα, ο Άρθουρ όχι μόνο σκοντάφτει πάνω στην πραγματική αγάπη, αλλά ανακαλύπτει και τη μουσική που πάντα έκρυβε μέσα του.

Πρωταγωνιστούν : ΧΟΑΚΙΝ ΦΙΛΙΞ, LADY GAGA

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, 1 προβολή 9.30

ΑΙΘΟΥΣΑ 2

Προβάλλεται η ταινία κινουμένων σχεδίων της DISNEY – PIXAR

ΓΑΤΟΣ ΔΕΚΑΨΥΧΟΣ

O Μπέκετ, ένας παραχαϊδεμένος γάτος, θεωρεί δεδομένη την καλή του τύχη: τον έχει διασώσει και αγαπήσει η Ρόουζ, μία ευγενική και παθιασμένη φοιτήτρια που θέλει να σώσει τις μέλισσες. Αλλά όλα θα αλλάξουν, όταν χάνει -εντελώς απερίσκεπτα- την τελευταία ζωή του. Έτσι, ο Μπέκετ θα μεταμορφωθεί από εγωκεντρικό κατοικίδιο σε έναν ήρωα που θυσιάζεται για τους άλλους. Καμία φορά πρέπει να ακολουθήσεις πολλές διαδρομές μέχρι να φτάσεις στην καλύτερη εκδοχή σου.

Σάββατο και Κυριακή, 1 ΠΡΟΒΟΛΗ 5.30 στα Ελληνικά

Συνεχίζεται η νέα ταινία του ΤΙΜ ΜΠΑΡΤΟΝ

ΣΚΑΘΑΡΟΖΟΥΜΗΣ

Ο Σκαθαροζούμης επιστρέφει! Μετά από μία αναπάντεχη οικογενειακή τραγωδία, τρεις γενιές της οικογένειας Ντιτζ επιστρέφουν στο Γουίντερ Ρίβερ. Ακόμα στοιχειωμένη από τον Σκαθαροζούμη, η ζωή της Λίντια ανατρέπεται όταν η επαναστάτρια έφηβη κόρη της, η Άστριντ, ανακαλύπτει το μυστηριώδες μοντέλο της πόλης στη σοφίτα και η πύλη στον άλλο κόσμο ανοίγει κατά λάθος. Με μεγάλους μπελάδες να αναστατώνουν και τους δύο κόσμους, είναι θέμα χρόνου πότε κάποιος θα αναφωνήσει το όνομα του Σκαθαροζούμη τρεις φορές, για να επιστρέψει αυτός ο σκανταλιάρης δαίμονας προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερο χαμό.

Πρωταγωνιστούν : ΜΑΪΚΛ ΚΙΤΟΝ, ΤΖΕΝΑ ΟΡΤΕΓΚΑ,  ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ

1 ΠΡΟΒΟΛΗ 7.30

Προβάλλεται η συνέχεια των ταινιών επιστημονικής φαντασίας

ALIEN: ROMULUS

Το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας επαναφέρει το εξαιρετικά επιτυχημένο franchise των ταινιών “Alien” πίσω στις ρίζες του: Καθώς εξερευνούν τα βαθιά νερά ενός εγκαταλειμμένου διαστημικού σταθμού, μια ομάδα νεαρών αποικιστών του διαστήματος έρχονται αντιμέτωποι με την πιο τρομακτική μορφή ζωής στο σύμπαν.

1 ΠΡΟΒΟΛΗ 9.30

Για το πρόγραμμα του κιν/φου επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.cineolympion.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση